Bence en kullanışlı yanı arka lastik patlama ve değişimlerinde bir çok scooter deki eziyet ve çilenin olmaması ve sorunsuz makinası yani motoru.Tek somunla egzosta dikkat ederek jantı basitçe sökebiliyor ve kolayca derdinizi çözebiliyorsunuz..
Yaşadığım ilde karta 12 taksitle ve 2.5 milyara millet kapış kapış alıyor... _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
cemcanci, buradaki suzuki bayii yakın arkadasım olur su ana dek sattıgı an125 lerden hic sıkıntı yaratan ve arıza bildirimi ile gelenini duynadım ayrıca fiatları burada 2.700ytl pesinde bilgin olsun iyi motosiklet niyetin varsa öneririm _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 13.04.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
Teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için, şimdilik Zn ile takılıyorum hedefte bir maxi scooter var Moto Show 2008 de baya bir motor inceledim. An 125 Hk den lastiklerinin ufak olması nedeniyle vazgeçtim aynı lastikler Zn de de var yaklaşık 1 ay önce çukura girip takla attım yavaş gidiyordum ucuz atlattık, güvenli ve rahat sürüş için en az 12" - 13" jant tavsiye ederim.
O bir Burgman yavrusu...
2 ay oldu şu an 3500 km yol yaptım. Hergün işe gidip geliyorum. 2-3 kere artçılı olarak ümraniye - şile, artçısız olarak ümraniye - ağva bide yine artçı ile beraber ümraniye - bahçelievler yaptım. motorda tık yok. Kesinlikle süper bi scooter. Çok rahat çin malı mondiallerin kafasını kopartıyor. Max hıx 110 km ve zerre titreme yok. zaten motorun çalışmasındaki sesinden bile anlaşılıyor saat gibi. depo yaklaşık 19 ytl ye fulleniyor ve kullanıma göre 200 - 230 km yol yapıyor... araba ile giden arkadaşımla yan yana aynı süratte gidiyoruz ve ibre ile katedilen km sayacı göstergesi arabadaki ile birebir aynı. Bir arkadaş mondialle 150 km hız yaptığını söymişti bana ama sanırsam bu çinlilerin göstergeleri bile aldatmaya yönelik...
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 10.05.2008 - 01:41 Mesaj konusu:
bende var suzuki an mavisini aldım 20gün oldu ben cok memnunum
plaka dahil ben 2.400ye aldım 2007model sıfır..
4kere izmir selcuk ve selcuktan manisa akhisar kadar gittim hiç bir sorun yaşamadım. _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tarih: 23.05.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu motoru 1 Ay önce zorlayarak arkadaşıma aldırdım 150 Zat diye tutturmuştu bir kaç kerede ben kullandım çok hoşuma gitti titreşim 100 km/h ile giderken bile yok denecek kadar az, frenler ve süspansion çok iyi. Eee ilk iki scooter ım mondial olunca bu ferrari gibi geldi maxi scooter düşünüyordum dün benim Zn ye aldığım fiyata alıcı bulunca bi koşu bugün An 125 Hk aldım. Az önce aradılar plakalar hazırmış akşam işten geç çıktığım için yarın sabah erkenden gidip alacağım. Konuyu ben açtım en son noktada ben oldum sanırım.
Bu tarz bir motosiklet bakıyorsanız piyasada şu an en uygun fiyatlı ve en sağlam motor An 125 Hk derim. Teşekkürler..
suzuki ewet kesin alıcam an 125 hk fakat sadece 2 rengi var ankarada yada 3 neden aceba az getiriyolar anlamadım bide şuan fiat verebilirseniz sevinirim ...
Tarih: 06.06.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
Bende yeni aldım AN 125 fiyatı 2500 ytl + plaka ruhsat yani motor 2750 ytl herşey dahil. Aldığım gün bi arkadaşıma göstermeye gittim hasta oldu 2 gün sonra bi tanede o aldı
İkimizinkide siyah sanki ikiz çocuklara aynı anda alınmış gibi
Kısacası sana bu motoru tavsiye ederim ilk başlarda üzerine titrersin aman bişey olmasın acaba şu ses niye geldi burasına noldu die sonra bilen birisini görüp sorunca ve normal bişey olduğunu örenince derin bi ohhh çekersin ( ben hala atamadım üzerimden ) ama inşallah onuda atlatırım çünkü çok sinir bozucu bi durum _________________ Win if you can , lose if you must.
geçenlerde dikkat ettim.. teknik özellikleri sınıfının neredeyse en iyisi.istersen birde yamaha rs125 e bir bak derim. aynı fiyat hemen hemen.2000-2200 ytl arası ve 12 taksitte yapıyorlar.
Tarih: 15.06.2008 - 10:20 Mesaj konusu:
bilgiler ve yorumlar için teşekkürler
bende bu sevimli aletten bitene aldım şehır içinde işleri görmek için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum
her eve her motorcuya lazım suzuki sonuçta
teşekkürelr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız