Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 16.04.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Tarih: 16.04.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim...
_________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
Tarih: 10.04.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
Pasta varsa gelirim MaGICLeF, Nice mutlu yaşlara
gevezehanim, Ben ilk defa aranıza katılıcam. Pastayı seve seve getiririm ( Edit: Gevezehanım ) _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
En son HIZ-TUTKUNU tarafından 10.04.2008 - 16:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 84 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 10.04.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
Keh Keh bende artık tatlı getirenlerden tatlı yiyenlere terfi etmiş bulunuyorum.Ne zevkle yerim artık.Organizatörler bol miktarda yeni üyenin toplantıya gelmesi sağlayın ne yapıp ne edip.
Tarih: 10.04.2008 - 16:35 Mesaj konusu:
gevezehanim, Yazımı editleyip yazmışsın ama ablam bu sefer olmaz _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
HIZ-TUTKUNU, ayıp ayıp, ablan hiç yapar mı öyle şeyler
sipsivri, hep beraber çalışalım, her hafta yeni üyemiz olsun, her hafta pasta yiyelim. Bu çok iyi de, yaw büyüyen göbekler nolcak peki hee?? Buna da bir çare bulmak lazım..
MaGICLeF, Ersinim çıtırım, haftaya zaten kutlayacaz da, ben gene de mutlu seneler diyeyim şimdiden
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız