abi geçmiş olsun valla çok üzüldüm.siteye uzun zamandan beri girmiyodum.şimdi bi göz atim dedim bu topici gördüm.ya ben bu adamı tanıyorum antalyada görmüştüm fuarda 2 sene önce adının faruk oldunu söylemişti.mersinliymiş bide filiz die karısı vardı bilmem yardımı olurmu bu bilgilerin _________________ korku insanı ölüme,cesaret ise zafere götürür
Tarih: 10.04.2008 - 15:03 Mesaj konusu:
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur.tabii ki benimde gözüm açık olacak _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Capodelcpo geçmiş olsun toprağım, insanlar ne kadar bilinçli olursa olsun, başına geleceğin önüne geçemiyor. Çoğumuzun bu tarzlarda hataları var onun için mümkün mertebe kafana takmamaya çalış.
İzmirde ikamet ediyorum, fotografı beynime kazıdım.
Allah (C.C. ) büyük, belki denk getirir. Sen aramaya ve her yere haber vemeye devam et.
İnşallah bu magduriyetinin giderilmesine katkım olur. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
nedemek insanlık öldümü(gerçi ölmüşki böyle hödükler çıkmış piyasaya)çok şaşırdım ama öyle bir adama benzemiyodu.bide çok varlıklıyım falan gibisinden mavralar atıyodu.yazıklar olsun.bu arada mersinde amcası gilin honda yetkili bayisi varmış adıda hamitmiş bunuda yeni hatırladım.söyleyim dedim.tekrar geçmiş olsun.vallahi çok üzüldüm.motorcuların yüzkarası bi adammış _________________ korku insanı ölüme,cesaret ise zafere götürür
ama sunuda eklemek istiyorumki adam kötü günler yasıyo olabilir ya değ,lsekimse cekini ödememezlik yapmaz. çünkü bi cek yazıldımı banka bi daha cek vermiyor. herneyse öncelikle adamı bulmaya calıs bulursanda direk saldırma anlamaya calıs
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.04.2008 - 14:24 Mesaj konusu: Re: Herkes Baksın
"capodelcapo"
bu şerefsiz izmir- torbalıda çok sevdiğim doktor arkadaşımın rr600 ünü tokatladı.
bulursanız şahsı bilgilendirirseniz beni sevinirim...
gören yada duyan mutlaka beni de uyandırsın...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 11.04.2008 - 15:09 Mesaj konusu:
ben yakalsam öldürürdüm galiba.. para zor kazanılmıyor bunun gibi kazmalar hazıra konuyor adi herif.. görürsem haber veririm istersen tepelerim _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 11.04.2008 - 15:26 Mesaj konusu:
İyi ki buraya yazıldı meğer adamın dosyası kabarıkmış.
adam bunu kendine iş bellemiş. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
ekamba, Erbil abi bu vatandaş her gittigi yerde ayrı isim kullanmış acaba doktor arkadaşına ne kullanmış bilgi alır ve bana bildirirsen iyi olur _________________ --ne olursan ol yine gel--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız