Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?

cbr 125 r mı geçer dylan 150 mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 10.04.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahha Buyrun cenaze namazına Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.04.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Standart bir CBR 125 R = 13,2 beygir, 10,1 tork
Standart bir Dylan 150 = 16 beygir, 14,2 tork

Dylan kalkışta geçer, çünkü otomatik vitesdir. CBR devir alana kadar dylan uzar. İlerisi için ne olur bilemiyorum ama ya CBR geçer, ya da kafa kafaya giderler.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.04.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr için yarış amaçlı debriyaj seti oldugunu duymuştum.
biraz dişlilde oynama yaptıktan sonra 200 ü rahat geçiyor dediler.
tabi ne kadar o halde gider bilemem Çok gülüyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

panikatak_07, 200 DEN sonrada tıtreme yapıyomus yok daha neler
burakakkus88
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede cbr 125 var 1 senedir kullanıyorum ve hız manyağıyım ama cbr125 160 yapmıyo düz yolda çok kasarsan 143 yada 145 km/h falan yapar. ama yol eğimli olursada 150 - 155 km/h görüyor.
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

200 ü rahat geçiyor dediler.

hadi buyur bakalım Yahu arkadaşlar. Bahsettiğiniz motorun teknik özellikleri yukarda zaten yazıyor. !!!
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.04.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cbr kullanddım arkadaşımm bence cbrrr her zman öndedirr Bravo
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr mi dylan mı? Belirleyici birkaç nokta var,dylan otomatik vites ve 16 bg ,herşeyden önce cbr 125 bir race dir 13 bg,bunun çok fazla bir önemi yoktur aero dynamıc olarak zaten cbr bu farkı kapatır,iyi bakımlı ise uzar gider. 2. nokta ise farklı yarlerden yazıyorsunuz,makinaların en verimli oldugu yerler deniz seviyesinde yada yakın olan yerlerdir.Eger topic te tartışan arkadaşlarımın biri kayseride diğeri İzmirdeyse kullanılan makinalar aynı marka ve model olsa bile sonuçlar farklı çıkacaktır.tartışırken bu kırıterleri de göz önüne almanızı öneririm.benim fikrim ise eşit şartlarda cbr 125 in üstünlügü söz konusudur.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, sana katılıyorum banada CBR daha ustun gıbı gelıyo yanı sonucta DYLAN bı scooter ve CBR de ne kadar kucuk hacımlı olurssa olsun bı racıng bence CBR onde gıder ama denemek lazım... Çok gülüyorum
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, Ummadığın taş baş yarar
Alıntı:

yanı sonucta DYLAN bı scooter

repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, ben tecrubelerıme dayanarak soyluyorum ıkısıde orjınal haldeyken DYLAN ın gecmesı çok kucuk bı ıhtımal... anladınmı NaSta, Gülümsüyorum
RoMaNTiq
Üye
Üye

Nereden: izmir KsK ::::::::....0Rh+....::::::: KsK CARsI ALaYıNa KaRsI

MesajTarih: 16.04.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 160 mı yapıo 2. witeste tek teker mi yapıo arkdaslar kendinize gelin yaa arkdasım da war 140 son 1. viteste zar zor ön kalkıo Bravo
Başa dön
RoMaNTiq Çevrimdışı RoMaNTiq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewetRoMaNTiq, CBR 160 yapıyo ınanmıyosan gel gostereyım senın arkadasındakı CBR kılıgında bı celık motor olmasın... Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.04.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haybusa gecer Bravo Çok gülüyorum offf allahım ne gunler daha gorucemm Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, sen allaha boyle seyler sormaya devam et daha neler gorursun... Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal