Tarih: 25.03.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
Herekse iyi günler bir kaç gündür airbrush ile ilgileniyorum,biraz garip gelecek ama kusura bakmayın ben aslın da motor için değilde bağlama üstüne bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum.sitede bir kaç kişi var antalyada fakat ulaşamadım.Yardım ederseniz sevinirim,gerçekten başlıbaşına bir sanat gibi. Yapanların eline sağlık
arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım iş ve çeşitli nedenler sebebıyle,
istanbul tuning show için 2 araba hazırladık bırkaçta bagaj...
görüntülerı yakında HAKAN DİNÇER yayınlayacak..takıp edın neler yapmış bu deli kardeşiniz
Son Mesajdan 37 saniye:
arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım iş ve çeşitli nedenler sebebıyle,
istanbul tuning show için 2 araba hazırladık bırkaçta bagaj...
görüntülerı yakında HAKAN DİNÇER yayınlayacak..takıp edın neler yapmış bu deli kardeşiniz _________________ www.coskunsakre.comcoskunsakre@hotmail.com
0505 673 53 45 - 0535 888 2 444
Türkiyede bu kdar iyi airbrush yapanların olduğunu bilmiyordum. Daha önce Türkiyede buna yakın kalitede iki airbrush çalışması görmüştüm. Diğerleri kalitesiz çalışmalardı. ben de mi yaptırsam? Ama ellerinden öpme k gerek.... sanata ve sanatçıya saygı hesabı
Hakan başkan teşekkürler gercekten hayran kaldım herkes gibi coşkun kardeşimizin çalışmalarına,ülkemizde airbrush bu kadar güzel yapıldıgını görmek çok güzel
Tarih: 06.05.2008 - 14:49 Mesaj konusu:
Yeni çalışmaları görseniz küçük dilinizi yutarsınız..Bu akşam resimler geliyorrrrr. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
gerçekten başarılı çalışmalar..verilen emeği düşünmek bile zor.owal yüzeylere perspektifi doğru kazandırmak zor elbet.özellikle 206 için yapılan kaput çalışmasını beğendim.ayrıca gerçekten motorumdan wazgeçmem diyenlere sesleniorum..işte sanatçı,işte granaj..buyrun hadiii _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız