Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 01.03.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sakirusta
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAAAA BEN NEDİCEMİ BİLEMİYORUM Alkışlıyorum NUTKUM TUTULDU Alkışlıyorum
HEPSİ BİR SANAT, Alkışlıyorum ESERİ ŞAHASER, Alkışlıyorum KELİMELER YETMİYOR MÜKEMMEL Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
TEBRİK EDİYORUMMMM....
HUSAMCIK
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANTALYA-MERKEZ

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herekse iyi günler bir kaç gündür airbrush ile ilgileniyorum,biraz garip gelecek ama kusura bakmayın ben aslın da motor için değilde bağlama üstüne bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum.sitede bir kaç kişi var antalyada fakat ulaşamadım.Yardım ederseniz sevinirim,gerçekten başlıbaşına bir sanat gibi. Yapanların eline sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
HUSAMCIK Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.03.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bizi bilgilrndirdiğin için çok sağol bende kaskıma air brush yaptırmak istiyordum... Bravo
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibrahim88sen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.03.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben aranıza yeni katıldım ama diorumki şimdiii iikide katılmışım helal olsun yapanaa acaip süper bi ustalık.. =))
Başa dön
ibrahim88sen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.04.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani argoda derler ya, ''HASTA İŞİ, KIL İŞİ '' Alkışlıyorum Alkışlıyorum
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım iş ve çeşitli nedenler sebebıyle,
istanbul tuning show için 2 araba hazırladık bırkaçta bagaj...
görüntülerı yakında HAKAN DİNÇER yayınlayacak..takıp edın neler yapmış bu deli kardeşiniz Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 37 saniye:

arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım iş ve çeşitli nedenler sebebıyle,
istanbul tuning show için 2 araba hazırladık bırkaçta bagaj...
görüntülerı yakında HAKAN DİNÇER yayınlayacak..takıp edın neler yapmış bu deli kardeşiniz Dil çıkarıyorum
taboostudio Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mr_umit
Üye
Üye

Nereden: MANiSA

MesajTarih: 15.04.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık
Başa dön
mr_umit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Davulcu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Türkiyede bu kdar iyi airbrush yapanların olduğunu bilmiyordum. Daha önce Türkiyede buna yakın kalitede iki airbrush çalışması görmüştüm. Diğerleri kalitesiz çalışmalardı. ben de mi yaptırsam? Çok gülüyorum Ama ellerinden öpme k gerek.... sanata ve sanatçıya saygı hesabı Göz kırpıyorum Dans
Başa dön
Davulcu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan başkan teşekkürler gercekten hayran kaldım herkes gibi coşkun kardeşimizin çalışmalarına,ülkemizde airbrush bu kadar güzel yapıldıgını görmek çok güzel
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler ,el emegine saygı artıkca emin ol bu işlerde yurt dışınıda kolaylıkla geceriz...
taboostudio Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni çalışmaları görseniz küçük dilinizi yutarsınız..Bu akşam resimler geliyorrrrr.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bırak arkadaşların dilleri yerinde kalsın Dil çıkarıyorum abartıyor arkadaşlar bende öğrenıyorum daha Göz kırpıyorum
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten başarılı çalışmalar..verilen emeği düşünmek bile zor.owal yüzeylere perspektifi doğru kazandırmak zor elbet.özellikle 206 için yapılan kaput çalışmasını beğendim.ayrıca gerçekten motorumdan wazgeçmem diyenlere sesleniorum..işte sanatçı,işte granaj..buyrun hadiii Bravo
reont Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Yeni çalışmaları görseniz küçük dilinizi yutarsınız..Bu akşam resimler geliyorrrrr.

4 gözle bekliyoruz. OK
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Sonraki
29. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.66 Saniye