Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'de İlkyardım Semineri 26.4.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'de İlkyardım Semineri 26.4.2008

İzmir'de İlkyardım Semineri 26.4.2008
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rigel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 18:14    Mesaj konusu: İzmir'de İlkyardım Semineri 26.4.2008 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar motordelileri,

Sezonu yavaş yavaş açtığımıza göre (ben hiç kapatmayanlardanım), en önemli konu olan sağlıkla ilgili ciddi bir mesele ve sorun haline gelmiş temel ilkyardım bilgisi üzerine bir seminer planlıyoruz. Bu kursta, çevrenizde gelişen özellikle motorlu taşıt kazalarında 112 gelmeden önce yapılacak ve size bir hayat kurtarma şansı verecek bilgiler teorik ve pratik olarak sunulacak. Maketler ve barkovizyon kullanılarak düzenlenecek kursta eğitmenimiz, kendisi de eski bir motosikletçi olan ve şu anda VStrom1000 süren, 112 acil hekimi, ayrıca İlkyardım kursları eğitmeni eğiticisi (yani kurs verenlerin eğiticisi) sevgili abimiz Dr. İsmet Kalkan olacak. Kesinlikle ücretsiz ve kayıt işlemi gerektirmeyen bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek. İzmir ve çevresinde yaşayan tüm motorcu dostlarımızı bekliyoruz.

Sevgiler.

Dr. Berkant Atay 05552785233
Başa dön
Rigel Çevrimdışı Rigel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben seve seve katılırım Delirdim Delirdim
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 10.04.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel, Bizler için çok önemli bir konuydu gündeme getirip bir ilk yardım semineri düzenlemeyi düşünüyorduk.Şimdi bu açmış olup bizi bilgilendirdiğin topip gerçektende çok önemli.

Günümüzde bilinçsizce yardım etmeye kalkan çok vatandaşımız var.Bu seminer herkes için çok önemli en ufak bir kaza sonrası nasıl yardım etmemiz gerektiğini öğreticek..

Bende bu ilk yardım seminerinde olucam görüşmek üzere duyurun için çok teşekkürler...

Toipiği ben sabitledim...

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.04.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel, faydalı paylasım topıc up Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel, bizlerle paylaştığın için teşekkürler...ilk yardım konusu hakikaten çok önemli, herşeyin başı sağlık...Hele ki bizler Türkiye'de motosiklet kullanıyoruz, her an bi kaza yaşayabilir ya da şahit olabiliriz....ben vaktim olursa mutlaka katılıcam....ilk yardımı öğrenelim...belki de bi can kurtarırız kim bilir.......
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 10.04.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel, cok önemli bir konu üzerine egilinmeli Bravo
Rigel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic yukarı ...
Başa dön
Rigel Çevrimdışı Rigel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkyardım çok önemli... Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.04.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK OK OK

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 12.04.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel, OK Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.04.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke yönetimden, yani bizlerden birisi ile daha önce bununla ilgili görüşseydiniz.

Daha kapsamlı ve dikat çekici bir başlık altında bunu duyursaydık.Ana sayfada banner la topice ulaşım sağlasaydık.

Bizim bahar organizasyonlarından birinde düşündüğümüz bir etkinlikti bu ilk yardım semineri etkinliği.

Madem böyle bir seminer düzenlendi, bizede böyle faydalı bir etkinliğe katılmak düşer.

Duyuru için yinede geç kalmış sayılmayız, daha vaktimiz var Bravo
pamati
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden elinize sağlık...katılımın çok olacağını düşünüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 14.04.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rigel,ben kurtarma ekibinde ve yetkinliğinde olduğumdan ileri derecede ilk yardım eğitimi aldım(en son sizin bucadaki kriz merkezinizde) ve şu an bu yetkinlik kartını kullanıyorum,bu konunun hassasiyeti nedeniyle,açtığınız bu topic için size teşekkür eder tüm arkadaşlarında bu seminere katılmasının hayati önem taşıdığını düşünüyorum,eğer bir problem olmazsa o gün bende orada olmak istiyorum Bravo

OK topic up
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu seminer faydalı olacak kesin.. Bravo
ancak şehir merkezine daha yakın olsaydı katılım artabilirdi...
bununla ilgili bir düzenleme yapılırsa daha çok arkadaşımız faydalanabilir...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, sertaç buca şehirdışımı İstemiyorum
tabi eve yakın yer istiyon galiba Göz kırpıyorum
aksilik olmassa ordayım

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal