MotoGP sezonun 3. yarışı 13 Nisan Pazar günü Portekiz'in Estoril Pistinde yapılacak..
Estoril Pistini biraz inceliyelim:
Pist:Estoril Yer:Portugal - Portekiz Açıldığı Tarih:1972 Tadilat Tarihi:2006 Uzunluk:4182 metre Genişlik:14 metre En uzun düzlük:986 metre Sol Viraj:4 Sağ Viraj:9 Eniyi Tur zamanı:V. Rossi (Yamaha) 2006, 1′36.200
Görüldüğü gibi Estoril Pistinde düzlükler hakim...
Bu nedenle Stoner hızlı Ducati'si ile avantajlı diye düşünüyorum..
Ama bu sezondaki ADAMIM Pedrosa ve içimden bir his bu çocugun şampiyon olacagını söylüyor..
Rossi nin işi bu pistte zor olacaktır..Çünkü virajların seyrek oldugu Estoril de iş pilotajdan daha çok altındaki teknolojiyle paralel olacaktır..
Ve Yamaha mühendisleri henüz Ducati yi yakılayacak beceriyi gösterebilmiş değiller..
Ama dediğim gibi PEDROSA ya DİKKAT...
Bu adam çok ama çok iyi.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
favorim Lorenzo _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Casey Stoner,gecen yaristaki kotu sonuctan sonra bu yarisa cok iyi hazirlanir ve tabi ki uzun duzluklerin getirecegi buyuk avantajla kazanır diyorum kazanamazsa Pedrosa ile Lorenzo'yu sansli goruyorum Rossi ise podyum...
Tarih: 10.04.2008 - 20:09 Mesaj konusu:
Stoner ve Pedrosa favori burada.
2 sene önce ne yarış olmuştu. Bir hatırlayalım
2006 yılının son bölümüne denk gelen yarış öncesinde Nicky Hayden ve Valentino Rossi şampiyonluk mücadelesi veriyordu. Nicky Hayden mücadelede oldukça avantajlıydı.
Yarışın ilk bölümlerinde Dani Pedrosa, takım arkadaşı Nicky Hayden'in hemen arkasında bulunuyordu ancak Pedrosa virajı dönerken kaydı ve yakınındaki takım arkadaşına da çarparak iki Honda'nın da yarışı terketmesine neden oldu. Hayden'in şampiyonluk umutları bitmek üzereyken imdadına Toni Elias yetişti.
Son turda atak yapan Elias, zafer için görece rahat giden Rossi'yi ve arkasındaki Kenny Roberts'ı geçmeyi başardı. Rossi, İspanyol pilotun atağına karşılık verdi ancak yarışın son metreleri adeta at yarışı gibiydi ve ince bir farkla Toni Elias yarışı kazanan isim oldu.
Rossi yarışı kazanmış olsaydı büyük ihtimalle 2006'da da şampiyon olmuş olacaktı çünkü daha sonra Valencia'daki yarışta kaza yapan İtalyan pilot yarış dışı kalmış ve şampiyonluğu Hayden'e bırakmak zorunda kalmıştı. _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tarih: 11.04.2008 - 14:45 Mesaj konusu:
Stoner bu yarışya aman vermicek bence ama arada süpriz isimler dovizousu ve pedrosa gibi isimler ön plana çıkabilir _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 11.04.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
10 dakika sonra antrenman turları başlıyor canı sıkılan izlesin.Eurosport'ta
Ben seviyorum antrenman turlarını.Motorlar ayarsız.Çok dağılıp kaza vs. oluyor
125cc'nin antenmanlarında düşen düşene _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız