Tarih: 09.04.2008 - 23:14 Mesaj konusu: motorkolik Karaköy Hedefle el ele
sevgili üyeler Motorkolik show room Karaköy Hedef le beraber hizmetinizde joe rocket, moto gp , icon ürünlerini show room da görebilirsiniz ayrıca bell ve bieffe kasklar stoklarımızda bilginize
Tarih: 10.04.2008 - 00:04 Mesaj konusu:
motorkolik, Giderek artan ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti için Motorkolik firmasına teşekkür ederiz..
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1796 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 10.04.2008 - 00:29 Mesaj konusu: Re: motorkolik Karaköy Hedefle el ele
motorkolik demiş ki:
sevgili üyeler Motorkolik show room Karaköy Hedef le beraber hizmetinizde joe rocket, moto gp , icon ürünlerini show room da görebilirsiniz ayrıca bell ve bieffe kasklar stoklarımızda bilginize
Anadolu yakasında oturanlar için güzel bir olanak aık adres ve yer tarifinide rica etsek. Esenler uzak geliyordu aslında çok iyi oldu bu iş. Hayırlı olsun _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 10.04.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
valla benim kafam karıştı. sanırım yanlı ve taraflı davranıyor sitemiz ve moderatörlerimiz daha önce buna benzer olaylarda hemen topicler kitlenmişti şimdi ise resmen BAŞKANIMIZDA dahil motokolik in arkasında HANİ BURADA REKLAM YAPMAK YASAKTI? HANİ YAPILIRSA HEMEN KİTLENİRDİ? bir tebrik ve alkışta BAŞKANIMIZA . Başka söyleyecek sözüm yok. zaten hakeden buradan hakkını almıştır diye umuyorum. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 423 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 10.04.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
pelikan31, benim bildiğim kadarı ile md nin sponsoru olan firmalar bu başlık altında bu tip başlık açabiliyorlar eleştirmeden önce başkana bir pm atsaydın eminim sana benden daha güzel bir açıklama yapacaktı nedense hep bir başkana ve modlara sataşma durumu var sizde böyle olmaması dileğiyle. sevgilerimle.
Tarih: 10.04.2008 - 22:43 Mesaj konusu:
pelikan31, araştırmamışsın yazmışsın ilk yapman gerekeni en son yapmışsın _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5345 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 10.04.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
motorkolik, icon montlarınıza baktım cıdden cok pahalı yurt dısında daha ucuz ama TR gelene kadar sızın fıyatlara cıkıyo tabı en azından sız ındırsenız falan bu arada titanyum korumalar yazıyo ınceledım hıcte oyle degıl benmı yanlıs dokundum yada gördümm _________________
Tarih: 17.04.2008 - 21:32 Mesaj konusu:
bir daha incelerseniz titanyum olduğnu görürsünüz ürünlere karaköy hedef te bakabilirsiniz bizde fiyatlar tl olarak verilmiştir bu kurlarla yurt dışından ucuza gelmektedir teşekkürler
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1476 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 17.04.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
Motorkolik site sponsorudur.. reklam yapması serbesttir
hayırlısı motorkolik.. gelip bi gezelim showroomu yeni sezon ihtiyaçlarımızı bi karşılayalım.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız