hayırlısı olsun yanılmıyosam daha demin berhan abim otobandan geçti saat 23.30 sularında ama oda olmayabilir çok karanlıkdı göremedim ve otobanda gidilcek gibi gitmiolardı 2 motor birisi uzamamamkda ısrarlı biriside ona eşlik ediyo acaba berhan abim senmiydn _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
slm berhan abicim emre ben,bugün arkandan bol bol dualarda bulundum kazasız belasız yollar olsun diye allah sana da nasip eder inş.banada tabiki slmlar syglar...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.04.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
göstergede işlevsel özellikler var mesela benzin lambası yandığı anda hemen '00' yazan TRIP çıkıyor ve rezerve gectiğinde kaç km yol yaptığını görmek için!!
Hayırlı olsun, 10-UR1 başı çekmiş bakalım umarım gerisi gelir
SRAD-HAN demiş ki:
göstergede işlevsel özellikler var mesela benzin lambası yandığı anda hemen '00' yazan TRIP çıkıyor ve rezerve gectiğinde kaç km yol yaptığını görmek için!!
Tarih: 11.04.2008 - 00:08 Mesaj konusu:
motorsado, senn evde otobanın dibi ha
kardeş c.tesiye kadar ağır ağır ilerleyen 08RR görürsen odur _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 11.04.2008 - 00:08 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun büyük makinada rodaj da zor is tabii ama cok önemli umarım tez zamanda tamamlanır ve sonrasında güvenli,keyifli sürüsler dilerim bakalım rodaj sonrası yeni 1000rr icin neler yazılacak meraktayım dogrusu _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 11.04.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
Bir motorcunun en sıkıntılı dönemidir RODAJ
bu vesileyle Onur kardşeimi bu zor görevi sana kakaldığı için kutluyorum
Yani o çeşme otobanını her motor alışımda 6 bin devir gitmek bana ÇİN işkencesi gibi geliyor..
Ben 1000 RR ı aldıgımda benim rodajıda Berhan'a mı yaptırsam acaba _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 11.04.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
Ya sonra tahrik olup "Başlarım rodajına" diyip 14.000 devir yaparsan ne olacak? _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 11.04.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
harbiden uykum geldi yatıyom sabaha artık fotolara bakarıs berhan yüklerse 1 seneye kalmaz MD tam ekip 08RR alır ekamba dahil
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
HakanDincer, abi yaptırabilirsin rodajı ekambaya gönül rahatlığı ile zaten 6.000 i geçmiyo normaldede _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.04.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
HakanDincer, 2 topikte sana cvb yetiştiriyorum valla
korkma asla tahrik olup 14 bin çevirmem.allahıma bin şükür okadar nankör olamadım daha..
şaka bi yana 08 rr1000 i inanılmaz bi merakla bir an ewwel denemek istiyorum doğrusu.
çok balon yaptılar,neymiş deneyip görmek gerek.
sen al motoru kime rodaj yaptırırsan yaptır ama rodajdan sonra bi deneme sürüşü için ver bana,ona da razıyım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız