Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SBK08 Oyunu geliyor..Kenan'ı seçin oyunda gazlayın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SBK08 Oyunu geliyor..Kenan'ı seçin oyunda gazlayın
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:04    Mesaj konusu: SBK08 Oyunu geliyor..Kenan'ı seçin oyunda gazlayın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ÖZEL HABER:
(Kaynak belirtilmeden kopyalanıp yayınlanması yasaktır.)

Black Bean Games firması tarafından geliştirilen "SBK" serisi oyun, Mayıs ayında tüm Dünya'da eşzamanlı olarak oyunseverlerin beğenisine sunulacak.
"SBK08" adı ile piyasaya çıkacak oyun, gelişmiş 3D görüntüleri,gerçekçi pist,pilot ve motosiklet detaylarıyla şimdiden çok konuşuluyor.Oyunda yer alan her detay gerçek yarışlardan modellenerek 3D tasarımcılar tarafından harika bir şekilde uyarlanmış.Kenan Sofuoglu'nun da içinde yer aldığı SBK08 Pc,PS3,Xbox platformlarında oynanabilecek.

Şimdi Türkiye'de ilk defa bu muhteşem oyuna yakından göz atıyoruz..MD farkıyla Bravo
Bravo

İşte Kenanın yarıştıgı takım HONDA HANNspree TEN oyunda böyle detaylandırılmış..

Şimdi oyunun içinden bazı görüntülere bakalım:

Gerçekçi pit alanı ve garajlar:

Yarış heyecanı görsel detaylarla birebir yansıtılmış:

Yağmurdan korkmanıza gerek yok..Bu oyunda YAĞMUR da bile dilediğiniz kadar gazlayabilirsiniz Gülümsüyorum

Bu flash animasyonda oyunda seçebilceğiniz motorları göreceksiniz

Oyuna ait tanıtım videosu :

Link

[b]Ve buda grafiklerin ne kadar mükemmel oldugunu gösteren bir video:[/b]

Link

MAYIS Ayında piyasaya çıkacak bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum..Özellikle PS3 ü olan üyelerimizle ONLINE yarışlarda gazlamak ve aşagıdaki gibi kürsüye çıkmak dileğiyle:

Link

En son HakanDincer tarafından 11.04.2008 - 00:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grafikler harika... Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrrr benceee bir çıksın hemen alcammmm işaallah Bravo
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale-Bursa MD

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika grafikler Bravo
CAGRRI
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be ps3 almak şart oldu artık
Başa dön
CAGRRI şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan başkan maşallah çok güncelsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görseller grafikler muhteşem Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım ps3 ıcın cabuk cıkar ss yarıslı oyun yoktu ıyı oldu.. Bravo
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, bu oyunun hemen ardından MotoGP'08 çıkacak..
Onunla ilgili haberide yapacagım..

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

armyy, bu oyunun hemen ardından MotoGP'08 çıkacak..
Onunla ilgili haberide yapacagım..

motoGP hastasıyım ama oyunun ps3 ıcın olanının henuz cıkmadıgını makınayı aldıktan sonra ogrendım Gülümsüyorum
bu habere cok sevındım teşekkurler Bravo
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mhmtmlx
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEMEN ALMAK LAZIM SANAL NASILMIŞ GÖRECEZ.
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyuna ait tanıtım videosu :

Link

Ve buda grafiklerin ne kadar mükemmel oldugunu gösteren bir video:

Link
Başa dön
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oohoh oyun supere benziyor keske PsP icin de ciksa e$ zamanli, sbk07 yi oynadim ama bu oyun ondan kat kat daha gelismi$ bariz belli.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 11.04.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilglendirme için paylaşım için teşekkürler elinize saglık oyun güzel birşeye benziyor yukarıdaki gerek videolardan gerek resimlerden anlaşıldıgı gibi.... Bravo Alkışlıyorum