Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 nisan - Istanbul'dan erdek gezisi hakkında önerileriniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 nisan - Istanbul'dan erdek gezisi hakkında önerileriniz?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pasha_erkan
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 07.04.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, Yol baya bıo bozuk kanalızasyon ve yol genısletme calısmaları vardı ve hala devam edıyor yagmurların ardındanda yolda toprak kayması kesınlıkle olmustur yanı bosuna sızın ıcın ızdırap olur dıye dusunuyorum bursa uzerınden gıdın ve gıdertkende bursadcan cıktıktan sonra gölyazı koyu var kesınlıkle ugramanızı tavsıye ederım orayada aglayan cınra var orda bence o cınarın altında bı cay molası cok ıyı olur ve ordakı koylulerın sızı sıcak karsılayıslarıda baya hosunuza gıdıcektır
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Başa dön
pasha_erkan Çevrimdışı pasha_erkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 07.04.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopic-28766-days0-orderasc-0.html
2006 Yılında aynı güzergahlara oLan MD. gezi. Çokta güzeL geçmiş görünen oki..
metan
Üye
Üye

Nereden: İst.

MesajTarih: 10.04.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerden bizim özellikle merak ettiğimiz bölüm hakkında mudanya bandırma arası yani, çok fikir edinemedik. link için sağol.

hava durumunu bekliyoruz bakalım şimdilik Gülümsüyorum

Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan
Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir hepsi Hak'tan
Başa dön
metan Çevrimdışı metan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet o gezi Mudanya' kadardı. İlerisi için artık o civarlarda oturan M.D. arkadaşlardan fikirlerini ve görüşLerini iletmelerini istesek..!
metan
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde isteğim o Gülümsüyorum gerçi arkadaşlarımız yol yapım çalışması olduğunu, toprak kayması olabileceği gibi bilgiler verdiler.

benim tahminim belirttiğim gibi silifke anamur arası gibi bir yol eğer öyleyse zaten ultra yavaş gitmek gerekir, virazjlardan ve dahada önemlisi manzaranın keyfini çıkarmak için, misal 40-50. yani yavaş gitmek içindemi bozuk veya komple mi kapalı benim daha doğrusu bizim merak ettiğimiz o.

Başa dön
metan Çevrimdışı metan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasha_erkan
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gemlık mudanya arası yol bozuk 40-50 gıdebılırsınız tabıkı manzarada guzel ama cınarcık gemlık arası kadar guzel degıl acıkcası Bravo
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Başa dön
pasha_erkan Çevrimdışı pasha_erkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim ben bursada kaldımm gemlik mudanya yolu güzel hoşşş bir yolculuk olcak inan iyi yolculuklarr Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

ama erkan arkadaş bursaa yol bozukkmuş ben en son geçen sene ordaydımmm Üzgünüm üzgünüm yanlışşş bilgi verdik galibaaa

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

ama erkan arkadaş bursaa yol bozukkmuş ben en son geçen sene ordaydımmm Üzgünüm üzgünüm yanlışşş bilgi verdik galibaaa
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.04.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax, eyvallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
metan
Üye
Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasha_erkan demiş ki:
Gemlık mudanya arası yol bozuk 40-50 gıdebılırsınız tabıkı manzarada guzel ama cınarcık gemlık arası kadar guzel degıl acıkcası Bravo

40-50 bize yeter Göz kırpıyorum tek engelimiz hava kaldı bakalım Gülümsüyorum

Başa dön
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gezi yalan oldu sanırım:S Erdek'te çok uzak yaff
metan
Üye
Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yalan olmadı yola çıktık allah'ın izniyle.

gebzeye geldik bi işimiz vardı onu hallettik, birazdan eskihisara doğru yola koyuluyoruz.

dönüşte kareleri sizlerle paylaşırız Göz kırpıyorum

Başa dön
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi İyi hadi hayırlı geziLer.. Gülümsüyorum Kazasız belasız sürüşLer..
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoları istanbula döndüğümüzde paylaşacağız hepinizle.

18 nisan'ın son durağı'nın fotosu:

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı yassax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal