Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ben motorcu(mu)yum?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ben motorcu(mu)yum?

Ben motorcu(mu)yum?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 10.04.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç düşünme er5 al,gs500e bulaşma derim... Bravo unutmadan sakın kaskı unutma...Allah gönlüne göre versin...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cabaj
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi diyorsunda temiz olup olmadığını nerden anlayacağım. sahibinden comda 2005 model er 5 var 5000 ytl ama diğer 2005 modeller 7000 den başlıyor. fiyat makul oluncada insan işkilleniyor. motor bursada ben istanbuldayım burdan usta götürülmezki? motorun resmini beğeniyorum ama ilk telefonda ne konuşacağımı bile bilmiyorum. yavaş yavaş öğreneceğiz tabi. dün 2 tane motora bakmaya gittim ikisininde ruhsatta rengi sarı yazıyor ama birirnin rengi siyah biri kırmızı. en sonunda alıcam bi 250 lik scooter o olacak yani.
Başa dön
cabaj Çevrimdışı cabaj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cabaj, http://www.sahibinden.com/pazarliksizWQQaXQQ6534075WQQpXQQdisplayitem bu motoru kaçırma derim çok temiz görünüyor
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er-5 ve gs500 haricinde honda nx-4 falcon alınabilir o paraya.güvenlik donanımını başta kask unutma sakın..şimdiden hayırlı olsun...
ayrıca 1000ytl ile de motor alınabilir.karamsarlık gördüm biraz.daha iyimser olabiliriz..
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
cabaj, öncelikle bu samimiyetine ve yazındaki doğallığa hayran kaldım diyebilirim artk öyle saçma sapan yazılar oluşmaya başladı ki sitede (sözüm yapanlara) tabikide sen motorcusun hatta bunun için bi motorunun bile olması sart değil gönlünün ruhunun bunu istemesi kalbinin bu yönde atması yeterli bizim tabirimizce o paralara bulabileceğin temiz makinalar gercekten var ama derim ki akraban derecesnde güveniceğin birinden yardm al anladığım kadaryla bilgin de yok bu konuda yada sıfır bi makina al o paraya uygun sana iyi bi makina belki 3 sezon sorun çıkarmıycaktır ama sonrasında sorun çıkarmasa bile mutlaka bakım masraflartı olucaktır hatta bi sezaonda bile yağ değişm vs masrafın olabilir ama sana sunu diyim durumun ne olursa olsun zorla ve alıcağın makinanaın bakımlarını erteleme eksik bırakma ki sonra daha büyük sorunlar yasatmasın allah gönlüne göre bi makina almayı nasip eder umarım sana Bravo

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cabaj
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cabaj, http://www.sahibinden.com/pazarliksizWQQaXQQ6534075WQQpXQQdisplayitem bu motoru kaçırma derim çok temiz görünüyor

bende bu motoru diyorum. fiyat gerçekten tamda aradığım kıvamda. tüm özellikleri benim istediğim standartlarda. Ama nasıl gidicez alıcaz. Kazalı , şasi eğri,kaynaklıysa ben anlamam ki Gülümsüyorum bana şu anda gördüğüm tüm motorlar süpermiş gibi geliyor Gülümsüyorum

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

er-5 ve gs500 haricinde honda nx-4 falcon alınabilir o paraya.güvenlik donanımını başta kask unutma sakın..şimdiden hayırlı olsun...
ayrıca 1000ytl ile de motor alınabilir.karamsarlık gördüm biraz.daha iyimser olabiliriz..

nx4 falcon içinde üretimi durduğundan tereddütüm var
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cabaj, sende en az bizler kadar gönül vermissin motosiklete ve tabii ki motorize yasamı sectigin icin motorcusun,suzuki freewind hakkında yazalım önce kendisinden bekleneni fazlasıyla veren bir makina tek silindirler arasında sorun cıkarmayanlardan diyebilirim tek handikapı hava ve yag sogutmalı olusu bu tarz asfalttan cıkmaya her an müsait enduro motosikletler bence kesinlikle su sogutmalı olmalılar vibrasyon yüksek hızlarda mevcuttur tek silindir olusundan dolayı yakıt sarfiatı 100km de normal kullanımda 4lt yi asmaz hatta altında kalacaktır tabii mekanik anlamda saglıklı olanını bulmak sartı ile ikinci elde satısı kolay bir makina degildir anladıgım kadarı ile sen her an satmak isteyebilirsin ve bu durumda sana cok öneremem.Aradıgın kriterlere uygun aynı zamanda seni tatmin edebilecek makinalardan biri de honda cbf250 hem rakamları makul hemde her konuda kendini ispatlamıs bir model yine de karar senin tabii umarım gönlünce olur kal saglıcakla Bravo

cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle samimi itiraflar beni çok etkiliyor yahu... Gözlerim yaşardı valla... Madem İstanbul'dasın, gel vereyim motorumu sana.. Elindeki nakiti bırak, kalanını da eline geçtikçe ödersin. Borcun bitince de satışını veririm diyesim geliyor...

Ha, benim motor mu? Suzuki LS 650 Savage, 2004 model, 5 binde falan... Hor kullanılmamış, acemilerin elinde oyuncak olmamış, yatmamış, kalkmamış, kazasız, darbesiz, orijinal bir motordur. Yaz bakımını da geçen hafta yaptırdım; yani hiçbir masrafı yoktur.
Fiyatı da sana 6500 YTL olur. Hadi buyur, buradan yak! Göz kırpıyorum

Alıntı:

sahibinden comda 2005 model er 5 var 5000 ytl ama...

Bursa'daki o motoru biliyorum dostum. Beğenmedim Geçen yıl ben gittim baktım ama malesef elim boş döndüm. Görünüşüne ve söylenen kilometreye aldanma diyorum, başka bir şey demiyorum! Ama şunu diyebilirim: Aldıktan sonra motorumda bir hata veya kusur bulursan, paranı faizi ile birlikte anında geri ödeyeceğime dair senet imzalarım!

En son cumoni tarafından 11.04.2008 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cabaj
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında gönlüm bmw F650 den yana ama uygun fiyatlı freewind var bugünde onu görmeye gideyim bari. hayır görünce ne anlayacaksam o da ayrı konu ama olsun bi gidelim genede Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 saat 9 dakika sonra eklendi:

Ve sabırsızlığımın kurbanı olarak biraz önce Suzuki Freewind XF 650 almış bulunmaktayım. Motoru 4850 YTL ye bitirdik. Arka lastik değişecek,akü değişecek, fren balataları değişecek sanırım bunlar içinde 400 YTL felan isteyecek satan kişi. İnşallah haftaya cuma teslim edecek bana motoru. Km 31000 de.

Son Mesajdan 3 saat 12 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Böyle samimi itiraflar beni çok etkiliyor yahu... Gözlerim yaşardı valla... Madem İstanbul'dasın, gel vereyim motorumu sana.. Elindeki nakiti bırak, kalanını da eline geçtikçe ödersin. Borcun bitince de satışını veririm diyesim geliyor...

Ha, benim motor mu? Suzuki LS 650 Savage, 2004 model, 5 binde falan... Hor kullanılmamış, acemilerin elinde oyuncak olmamış, yatmamış, kalkmamış, kazasız, darbesiz, orijinal bir motordur. Yaz bakımını da geçen hafta yaptırdım; yani hiçbir masrafı yoktur.
Fiyatı da sana 6500 YTL olur. Hadi buyur, buradan yak!

Alıntı:

sahibinden comda 2005 model er 5 var 5000 ytl ama...

Bursa'daki o motoru biliyorum dostum. Geçen yıl ben gittim baktım ama malesef elim boş döndüm. Görünüşüne ve söylenen kilometreye aldanma diyorum, başka bir şey demiyorum! Ama şunu diyebilirim: Aldıktan sonra motorumda bir hata veya kusur bulursan, paranı faizi ile birlikte anında geri ödeyeceğime dair senet imzalarım!

Bu arada senin motorunuda sahibinden com da gördüm orda 6000 istiyorsun. teesüf ederim yani sanada Üzgünüm Acemiyiz diye. Ama senin motoru önce görsem gelir alırdım. Ama 5000 e verirsen hemen bu motordan cayar senin motoru alırım Gülümsüyorum
Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.04.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cabaj, öncelikle motorun hayırlı olsun..

cumoninin dediği 6.500 ü de sana yapılan bi oyun olarak algılama..İyi niyetli olarak sana taksit imkanı sunmuş..Taksitle alırsan diye kendisi sıkışmamak için banka hesabı faiz hesabı 6.500 demiş sana Gülümsüyorum bence yanlış bi durum yok..Yanlış anlaşılmasın öyle acemiyi kandırmak falan..

Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cabaj
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cabaj, öncelikle motorun hayırlı olsun..

cumoninin dediği 6.500 ü de sana yapılan bi oyun olarak algılama..İyi niyetli olarak sana taksit imkanı sunmuş..Taksitle alırsan diye kendisi sıkışmamak için banka hesabı faiz hesabı 6.500 demiş sana bence yanlış bi durum yok..Yanlış anlaşılmasın öyle acemiyi kandırmak falan..

yok yahu bende şaka yapıyorum zaten.
Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.04.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim _ToLGa_, beni savunduğun için! Gerçekten de iyi niyetle yazmıştım ama cabaj beni yanlış anlamış olabilir.

Alıntı:

yok yahu bende şaka yapıyorum zaten

Bu işin şakası bile kötü cabaj. Böyle bir konuda böyle bir şaka, en azından bu sitede bana yapılmamalı diye düşünürüm. Hem, sahibinden.com da benim istediğim fiyat 7.500 YTL dir. Nereden çıkardın 6.000 YTL yi? Orada senin söylediğin fiyata bu modeli satan yok sanıyorum.

Sana daha çok şeyler söylerdim ama...

Alıntı:

Ve sabırsızlığımın kurbanı olarak biraz önce Suzuki Freewind XF 650 almış bulunmaktayım. Motoru 4850 YTL ye bitirdik. Arka lastik değişecek, akü değişecek, fren balataları değişecek sanırım bunlar içinde 400 YTL felan isteyecek...

Yukarıdaki yazını görünce seni üzmek istemedim. Çünkü, sen bu alışveriş yüzünden nasılsa yeterince üzüleceksin dostum. Her işte bir hayır vardır derler; İnşallah ikimiz de hayırını görürüz... Ne diyeyim artık?

Ha, şunu söyleyeyim: İstanbul'dasın, tanışıp görüşmek isterim...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman gözünü sevim dikkatliol kaç arkadaşımızk kandırdılar şefefsiz analarını töööbe töööbee neyse alıcağın motoru bi ustaya göster meyi sakın unutma al götür bi aksın al derse alırsın 5200 ytl ye çok güzel motorlar bulursun buraya topic açtığın çok ii olmuş sakın kimseye güvenme 2 inci el konusunda kaza yapıp motoru baştan topluyorlar şase düzelmio gaz yemio aerodynamc die birşey kalmıo motorda burdaki herkez yardımcı olur sana ama sna tavsiyem sym joyride 200 al sorun çıkarmaz uzun yolda fln çok rahat kullanırsın 200 cc 4 zamanlı 120 km çok rahat görürsün bir depo benzinle 180 km yol rahat gidersin 120 kiloyu çeker sorun çıkarmaz

motocyle driving is revolitions
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Bladerbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal