Tarih: 11.04.2008 - 16:38 Mesaj konusu: SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ
2008 motoshow' dan Schuberth 395,-EURO' ya C 2 kask aldım ve sonraki hafta ilk defa kullandığımda, birkaç dakika içinde vizörün iç yüzeyinin ağza gelen kısımları bulanıklaştı ve kaskı çıkardığımda iç buğu önleyici bu tabaka çatlak çatlak bir şekil aldı ve kuruyunca tabaka kabardı ve döküldü. Ağız kısmı dışındaki yerler ise, mecburen vizör açık gittiğim için rüzgardan soyuldu. Konuyu Türkiye Distribütörü Motomax' a fotoğraflarıyla birlikte ilettim, hiçbir cevap vermediler. Bunun üzerine, üretici Schuberth Almanya' ya detaylı bir yazı yazdım fotoğraflarını da gönderdim, "Türkiye' deki distrübütörümüzle irtibata geçin" şeklinde distribütörden daha da vurdumduymaz bir cevap verdiler. Asgari ücretten daha fazla para ödediğim bir kaskın rezaletini ve böyle bir markanın satış sonrası hizmetler sefaletini sizinle paylaşmak istedim. Genel olarak Schuberth kaskların kalitesi hakkında birşey demek istemiyorum ama, satış sonrası hizmetlerinin berbat olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6557 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 11.04.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
geçmiş olsun üzücü bi durum schubert firması yabana atılacak bir firma degil ama satıs öncesi süper satıs sonrası berbat olan bir firmayıda yabana atabilirz _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
merhabalar kaskın camını motomaxa gönderin camı değiştirirler
yada fuarda hangi firmadan aldınız söylerseniz yardımcı olayım
teşekkürler
Merhaba,
İlginize teşekkür ederim. Fuar o kadar kalabalıktı ki, satıcı olarak hatırladığım tek şey, 3. Salonda Harley Davidson standının arkasında bir yerlerdeki satıcıydı, Rev' it mont ve eldiveni de oradan almıştım. Nakit indirimi yaptılar, fatura vermediler, kutusunun içinden garanti belgesi de çıkmadı.
2008 motoshow' dan Schuberth 395,-EURO' ya C 2 kask aldım ve sonraki hafta ilk defa kullandığımda, birkaç dakika içinde vizörün iç yüzeyinin ağza gelen kısımları bulanıklaştı ve kaskı çıkardığımda iç buğu önleyici bu tabaka çatlak çatlak bir şekil aldı ve kuruyunca tabaka kabardı ve döküldü. Ağız kısmı dışındaki yerler ise, mecburen vizör açık gittiğim için rüzgardan soyuldu. Konuyu Türkiye Distribütörü Motomax' a fotoğraflarıyla birlikte ilettim, hiçbir cevap vermediler. Bunun üzerine, üretici Schuberth Almanya' ya detaylı bir yazı yazdım fotoğraflarını da gönderdim, "Türkiye' deki distrübütörümüzle irtibata geçin" şeklinde distribütörden daha da vurdumduymaz bir cevap verdiler. Asgari ücretten daha fazla para ödediğim bir kaskın rezaletini ve böyle bir markanın satış sonrası hizmetler sefaletini sizinle paylaşmak istedim. Genel olarak Schuberth kaskların kalitesi hakkında birşey demek istemiyorum ama, satış sonrası hizmetlerinin berbat olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.
Ahmet Naim TAYLAN
Maalesef bu problem Schuberth S1 kullanan bazı arkadaşlarda da oldu. Gözümle görmesem inanmazdım.
Satıcıların bahaneleri "nefesin vizöre zarar verdiği" idi, sanki kullanıcılar asit buharı soluyorlarmış gibi.
Kimi satıcılar vizörleri yenileri ile değiştirdiler, bazıları tekrar döküldü, bazıları aynı sorunu tekrarlamadı. Muhtemelen belli bir dönemde üretilen vizörler hatalı üretimdi ve sonraki üretim partilerinde bu mesele giderildi. Bozuk olanlar bu hatalı üretimler olmalı.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Benim S1'im var. Bir gün bir arkadaşla uzun yol gezisine çıktığımızda yağmurdan sonra kaskın iç buğ filmi pul pul döküldü. Nasıl kepaze bir durumdu anlatamam sizlere. Gerçi motomax'ta tanıdıklar aracılığı ile cam değişimi yaptık 1 hafta içerisinde ücret te talep etmediler ancak tanıdık vardı. Diğer şekilde nasıl olur bilemiyorum. Fakat ikinci gelen camın'da buğu sorunu devam ediyor ve bu seferde güneş vizörünün camı soyuldu.
Şi
Şimdi beyaz vizörü silerken üstüne titriyorum resmen. Rezil bir durum. Güneş vizörünün filmini değiştirmek için di uğraşmaya değmez dedim. Şimdilik böyle kullanmaya devam ediyorum.
Tarih: 16.04.2008 - 03:35 Mesaj konusu:
antaylan, paylastıgın iyi oldu farklı arkadaslarında benzer sıkıntıları olmus markayla ilgili gercekten enteresan bir durum markanın yeri belli özellikle izolasyonda cok gelismisle ama baska farklı sorunları oldukları kesin umarım extra para harcamadan cözersin sorununu gecmis olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Arkadaşlar, yorum ve yardımlarınız için teşekkürler. Cumartesi günü iş edinip, benim gönderdiğim şikayet üzerine tüm forumlardaki şikayetleri ve kötü yorumları İngilizceye tercüme edip linkleri vs. de Motomax ve Schuberth' e göndermem ve bunun bir başlangıç olduğunu ve bu tür platformlarda bu şikayetimi ifşa edeceğimi belirtmem üzerine, dün sabah Schuberth Almanyadan aşağıdaki cevap geldi (Motomax, tenezzül edip hala hiçbir cevap vermedi). Cevaben, fatura meselesini izah ettim ve adresimi gönderdim. Henüz bir cevap gelmedi.
Schubert' in cevabı "Dear Ahmet,
I need your whole international address + international phone number for delivery. Please also be so kind to send me your copy of the invoice by mail.
After that I can send you the visor.
Mit freundlichen Grüßen/ Kind Regards
Schuberth GmbH
i. A. Stefanie Reichenbach
Service Center
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız