Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ

SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antaylan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 motoshow' dan Schuberth 395,-EURO' ya C 2 kask aldım ve sonraki hafta ilk defa kullandığımda, birkaç dakika içinde vizörün iç yüzeyinin ağza gelen kısımları bulanıklaştı ve kaskı çıkardığımda iç buğu önleyici bu tabaka çatlak çatlak bir şekil aldı ve kuruyunca tabaka kabardı ve döküldü. Ağız kısmı dışındaki yerler ise, mecburen vizör açık gittiğim için rüzgardan soyuldu. Konuyu Türkiye Distribütörü Motomax' a fotoğraflarıyla birlikte ilettim, hiçbir cevap vermediler. Bunun üzerine, üretici Schuberth Almanya' ya detaylı bir yazı yazdım fotoğraflarını da gönderdim, "Türkiye' deki distrübütörümüzle irtibata geçin" şeklinde distribütörden daha da vurdumduymaz bir cevap verdiler. Asgari ücretten daha fazla para ödediğim bir kaskın rezaletini ve böyle bir markanın satış sonrası hizmetler sefaletini sizinle paylaşmak istedim. Genel olarak Schuberth kaskların kalitesi hakkında birşey demek istemiyorum ama, satış sonrası hizmetlerinin berbat olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.

Ahmet Naim TAYLAN
Başa dön
antaylan Çevrimdışı antaylan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun üzücü bi durum schubert firması yabana atılacak bir firma degil ama satıs öncesi süper satıs sonrası berbat olan bir firmayıda yabana atabilirz

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorkolik
Sponsor

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar kaskın camını motomaxa gönderin camı değiştirirler
yada fuarda hangi firmadan aldınız söylerseniz yardımcı olayım

teşekkürler
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı motorkolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
antaylan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorkolik demiş ki:
merhabalar kaskın camını motomaxa gönderin camı değiştirirler
yada fuarda hangi firmadan aldınız söylerseniz yardımcı olayım

teşekkürler

Merhaba,

İlginize teşekkür ederim. Fuar o kadar kalabalıktı ki, satıcı olarak hatırladığım tek şey, 3. Salonda Harley Davidson standının arkasında bir yerlerdeki satıcıydı, Rev' it mont ve eldiveni de oradan almıştım. Nakit indirimi yaptılar, fatura vermediler, kutusunun içinden garanti belgesi de çıkmadı.

Çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Ahmet Naim TAYLAN
Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 11.04.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antaylan, Faturasız değiştirmen biraz zor sanıyorum ..
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Re: SCHUBERTH C 2 ŞİKAYETİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antaylan demiş ki:
2008 motoshow' dan Schuberth 395,-EURO' ya C 2 kask aldım ve sonraki hafta ilk defa kullandığımda, birkaç dakika içinde vizörün iç yüzeyinin ağza gelen kısımları bulanıklaştı ve kaskı çıkardığımda iç buğu önleyici bu tabaka çatlak çatlak bir şekil aldı ve kuruyunca tabaka kabardı ve döküldü. Ağız kısmı dışındaki yerler ise, mecburen vizör açık gittiğim için rüzgardan soyuldu. Konuyu Türkiye Distribütörü Motomax' a fotoğraflarıyla birlikte ilettim, hiçbir cevap vermediler. Bunun üzerine, üretici Schuberth Almanya' ya detaylı bir yazı yazdım fotoğraflarını da gönderdim, "Türkiye' deki distrübütörümüzle irtibata geçin" şeklinde distribütörden daha da vurdumduymaz bir cevap verdiler. Asgari ücretten daha fazla para ödediğim bir kaskın rezaletini ve böyle bir markanın satış sonrası hizmetler sefaletini sizinle paylaşmak istedim. Genel olarak Schuberth kaskların kalitesi hakkında birşey demek istemiyorum ama, satış sonrası hizmetlerinin berbat olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.

Ahmet Naim TAYLAN

Maalesef bu problem Schuberth S1 kullanan bazı arkadaşlarda da oldu. Gözümle görmesem inanmazdım.

Satıcıların bahaneleri "nefesin vizöre zarar verdiği" idi, sanki kullanıcılar asit buharı soluyorlarmış gibi.

Kimi satıcılar vizörleri yenileri ile değiştirdiler, bazıları tekrar döküldü, bazıları aynı sorunu tekrarlamadı. Muhtemelen belli bir dönemde üretilen vizörler hatalı üretimdi ve sonraki üretim partilerinde bu mesele giderildi. Bozuk olanlar bu hatalı üretimler olmalı.

Beğenmedim
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim S1'im var. Bir gün bir arkadaşla uzun yol gezisine çıktığımızda yağmurdan sonra kaskın iç buğ filmi pul pul döküldü. Nasıl kepaze bir durumdu anlatamam sizlere. Gerçi motomax'ta tanıdıklar aracılığı ile cam değişimi yaptık 1 hafta içerisinde ücret te talep etmediler ancak tanıdık vardı. Diğer şekilde nasıl olur bilemiyorum. Fakat ikinci gelen camın'da buğu sorunu devam ediyor ve bu seferde güneş vizörünün camı soyuldu.
Şi
Şimdi beyaz vizörü silerken üstüne titriyorum resmen. Rezil bir durum. Beğenmedim Güneş vizörünün filmini değiştirmek için di uğraşmaya değmez dedim. Şimdilik böyle kullanmaya devam ediyorum.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Blur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 16.04.2008 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antaylan, paylastıgın iyi oldu farklı arkadaslarında benzer sıkıntıları olmus markayla ilgili gercekten enteresan bir durum markanın yeri belli özellikle izolasyonda cok gelismisle ama baska farklı sorunları oldukları kesin umarım extra para harcamadan cözersin sorununu gecmis olsun Beğenmedim Beğenmedim Üzgünüm
antaylan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, yorum ve yardımlarınız için teşekkürler. Cumartesi günü iş edinip, benim gönderdiğim şikayet üzerine tüm forumlardaki şikayetleri ve kötü yorumları İngilizceye tercüme edip linkleri vs. de Motomax ve Schuberth' e göndermem ve bunun bir başlangıç olduğunu ve bu tür platformlarda bu şikayetimi ifşa edeceğimi belirtmem üzerine, dün sabah Schuberth Almanyadan aşağıdaki cevap geldi (Motomax, tenezzül edip hala hiçbir cevap vermedi). Cevaben, fatura meselesini izah ettim ve adresimi gönderdim. Henüz bir cevap gelmedi.

Schubert' in cevabı "Dear Ahmet,

I need your whole international address + international phone number for delivery. Please also be so kind to send me your copy of the invoice by mail.

After that I can send you the visor.

Mit freundlichen Grüßen/ Kind Regards

Schuberth GmbH
i. A. Stefanie Reichenbach
Service Center
Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah mağdurluktan kurtulursun
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal