mangal olsa üstünde kuzu pirzola,bide tekirdağ rakısı o serinde nası gider ooof of
yada birileri soğuk sodaları getirse,biriside çikolataları alsa bende 1 lt jb getirsem
zzzzzz, süper olur vala bende gelıyorummmm rakı he offffffff
hız tutkunu,, tombişim patlıycan yemekten ben sana dıet pasta yapıcam
derkunt, baba gel gel neler oldu anlatıcam
mecıglef,, ay yazamadımda mutlu yıllar arkadasım darısı bana 16 hazıran hatırlatırım butun sevenlerıme hehehehehehehhehe _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
zzzzzz, anladım ben seni anladım tubiksuperisi, sevmez öyle şeyleri uyur gelmez kalkamaz atv ye bile gelemedi uykudan miskin şey
zzzzzz,ben anlamadımmm ya banada soyleyınn çatlarım
tamero, babaya ne mıskını ya ınan uyumuyordum
sabah erkenden kalktım hava falan bozuk dıye haber bekledım
volkan abı aradı hadı cadı alıyorum dıye
ama yol çok tersdii ya miskin degılımm babayaaaaaaaaaaaaaaaa
sen msn de nıye yoksun baba msn deyım ben aaaaaaaaaa
çarssamba görusuruzzzzz artıkkk _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 12.04.2008 - 08:47 Mesaj konusu:
Mangalı Kömürleri bu günden hazır ediyorum ekzotik köfteler geliyo dimi? _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 12.04.2008 - 09:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız