Tarih: 11.04.2008 - 19:48 Mesaj konusu: twister nasıl
mrb arkadaşlar uzunzamandır motor arıyodum ama orjinl bi makina bulamamiştım şimdi bi honda twister buldum nasil makinadir bileniniz varmi tavsiye edilirmi büyük makinaya geçiş için iyi bi tecrübe olabilir kanımca...sizce..yorumu olannn _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
cbf 250 ile tivister aynıdır hızı da aynıdır süratide beygırıde biz burda test ettik he şu var dikkat et sol tarafından yag sızıntısı gelir tivisterlerden bunu cbf 250 lerde düzelltiler tabiki eksantirik zincir davasınıda cbf 250 tercih et derim
Kayıt: Jul 09, 2007 Mesajlar: 385 Nereden: ANTALYA 07DP626
Tarih: 11.04.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
garibanracing demiş ki:
mrb arkadaşlar uzunzamandır motor arıyodum ama orjinl bi makina bulamamiştım şimdi bi honda twister buldum nasil makinadir bileniniz varmi tavsiye edilirmi büyük makinaya geçiş için iyi bi tecrübe olabilir kanımca...sizce..yorumu olannn
evet sürat hariç konforu süspansuyonu fren i büyük makinayla aynı hiç zorluk çekmezsin, işte benim makinalar
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
hayal12buysa demiş ki:
cbf 250 ile tivister aynıdır hızı da aynıdır süratide beygırıde biz burda test ettik he şu var dikkat et sol tarafından yag sızıntısı gelir tivisterlerden bunu cbf 250 lerde düzelltiler tabiki eksantirik zincir davasınıda cbf 250 tercih et derim
1 yt lik sıvı siyah contayla iş tamam _________________ ANTALYA MD
SUZUKİ GSR 600 BLUE 2007
HONDA TWİSTER 250 BLUE 2004
öyle cbf250 demekle olmuyoki arada bul kimbilir ne gübreler var cbf250 temizi çok zorr....... _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
valla sahibinden com da her motorun temizi son sayfalardadır hem ucuz hem iyisi olmaz tabiki bir sefer vericen iyi bir motor alıcaksın
3binde 5binde yoksa tekerdi eksantirik zinciridir ugraşırsın öyle 3 kuruş ucuz buldum diye diger yandan daha fazla masraf açan motor alma derim tivister in az km yapmışı zor bulursun diyelim buldun yatmış motordan hayır gelmez çok binilmiş motorda her tarafı masraf dolu ugraşırsın
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 4215 Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL
Tarih: 11.04.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
garibanracing, nerede bulunduğundan haberin var mı senin? Sen burayı dün kurulmuş bir site sandın galiba? Hondanın cbx250 ve cbf 250 modeline ilişkin tonlarca paylaşım var burada. Anılan motosikletlerin test sonuçlarını bile bulabilirsin. Yukarıda arama motoru var yahu.. Temcit pilavı gibi aynı konuyu ısıtıp ısıtıp her gelenin önüne de koyamayız ki birader! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 11.04.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
söz konusu motoru 8.000 km kullandım(CBF250'yi)...gayet kullanışlı ve kaliteli bir motor gönül rahatlığıyla binilebilir... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
cumoni bana test lazım degil bende biliyorum teknik özelliklerini her önüne gelen yazıyo yok tek silindir baston piston vs..vs..sankibiz yeni görmüşüz gibi..bana yakıt konfor kullanan -ların kesin bilgileri lazımm..ARZ EDERİM.... _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
garibanracing, cbf 250 yi kullanan kim olursa olsun kötüdür ddiyemez ve yakıt konusuna gelince yanında gezecegin kişilerin motorları senin motordan küçük hacimli motor olursa ybr 125 gibi en son 110 km hız ile gider motoru maxsimum degerde yakıt yakar sen onun yanında yarım kaz verecegin düşünülürse onunla aynı yakıtı yakarsın
eger her iki motorda maxsimum degerde hız yaptıgını düşünürsek km başına ybr125 den 5km daha az gidebilirsinyani ybr 125 litre başına 30 km yol yaparken sen 25 km gidersin litre ile tam gaz da
konfor şahane gösteriş daha da fena sorunsuzluk oooooooona hiç laf yok
alınabilecek en idaal seri ve torklu 2 kişi dahi yokuşu iniş iner gibi gidebilirsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız