Tarih: 12.04.2008 - 10:29 Mesaj konusu:
tubiksuperisi, Pasta olsunda diet olsun öyle olsun böyle olsun farketmez.Bir tüyo vereyim pasta yapcaksan içine likör koy pastayı Volkan abiden kurturalım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 12.04.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
bu buluşmaları çarşamba yaparsanız daha ii olur hafta içi işler pek youn olmuyo cuma olunca ben gelemiorum üzülüorummmmmm kaçırıorum mangal keyfini fln çayır çimen çarşamba ordayım _________________ yunus aykut a + pozitif
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 12.04.2008 - 13:04 Mesaj konusu:
Bladerbiker demiş ki:
bu buluşmaları çarşamba yaparsanız daha ii olur hafta içi işler pek youn olmuyo cuma olunca ben gelemiorum üzülüorummmmmm kaçırıorum mangal keyfini fln çayır çimen çarşamba ordayım
Bladerbiker;
Çayır Çime ilk katılan pasta getirir bu adettendir. Ona göre bilgin olsun _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
bu buluşmaları çarşamba yaparsanız daha ii olur hafta içi işler pek youn olmuyo cuma olunca ben gelemiorum üzülüorummmmmm kaçırıorum mangal keyfini fln çayır çimen çarşamba ordayım
Bladerbiker;
Çayır Çime ilk katılan pasta getirir bu adettendir. Ona göre bilgin olsun
derkunt,baba hehe ben yırtmıstım o olaydan
benım yerıme arkadasım 2 tane getırmıstı
getırın getırın yıyelımm az kılo alıyoruz bıraz daha alalım
tamero , babamla derkunt babam yesınler yas ılerledı lazım onlara
hehehehehehehehehehhehehehehehehhe
hadı çarsamba görüşürükkkkkkk _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
babam benım ya özledım vala bır haftada bugun aksam ızmıre gıdıyorum
çarsamba gorusuruz babacımmmm gelmemezlık yapmayın sakın
bu aarada msnd e yoksun bırde baba telefonum bloke oldu telın yok numara gıttı hep bana msnden
telefonunu ver ulasamıyorum kımseye msn açık hadı ptüm babacım _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 12.04.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
tubiksuperisi, Pasta yapıp getirmezsen seni keser yerim ona göre _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
tubiksuperisi, Pasta yapıp getirmezsen seni keser yerim ona göre
tombişim benım senın ıstedıgın pasta olsun be kuzumm
abla sunu yap dedınde yapmadık mı
sen ıste benım tombişim ama ısırıcam bır kere yanaklarından
hehehehheehhehehehehehhe _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 12.04.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
tubiksuperisi, iyi o zaman toplantıya yaprak sarması istiyorum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız