Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorcu arkadaşlara duyrulur cbr 600f ım çalındı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorcu arkadaşlara duyrulur cbr 600f ım çalındı

motorcu arkadaşlara duyrulur cbr 600f ım çalındı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 12.04.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmıs olsun arkadasım
inş bulunurrrrrrrr Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.04.2008 - 08:22    Mesaj konusu: 600F Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Ancak adamlar ararken dikkatli ol, bunlar genelde büyük bir çete olarak çalışıyor ve hatta bir kısmı da bu siteleri takip bile ediyor !

Silahlı ve tehlikeli adamlar, umarım polis desteğiyle bulursun. Benimki çalındıktan sonra ben de aylarca araştırdım, polise başvurdum, vb.ancak maalesef bulamadım, umarım sen bulursun. Ağlıyorum
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.04.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bu hırsızlık olayı çoğaldı mı bana mı denk geliyor anlamadım. Öfkeliyim

Umarım bulursunuz.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim..insanların alın terini,en sevdiği şeyi çalanların allah belasını versin...

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...Dualarım biran önce bulmandan yana.....
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzücü bi durum geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur Üzgünüm Ağlıyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun maalesef 600f su an hırsızların en cok rabet gosterdıgı motorların basında 3 sene oncede tvısturlardı lıstenın basında keske kaskon olsaydı dıcem ama faydası yok nerden calındıgını yazmamıssın ıkı tanede foto koysan belkı yardıncı olcak bırılerı olur tekrar gecmıs olsun
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olay nasıl oldu ? Şok oldum Şok oldum Şok oldum Bende de CBR 600F var immobilizerli kilit sistemi olan makinayı nasıl çaldılar? Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Motorun fotografı yok mu?
Umarım hırsızlar sadece binmek için çalmışlardır. Yoksa; istemiyerek yazıyorum, pert bir 600F bulurlar senin makinanın numaralarını oynayarak ona geçirirler ( Bu işin profosyonelleri İstanbulda vede gerçekten sanaatkarlar ) ve o motor malesef vizedende geçer. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Şase numaralarıyla oynandığını ancak Makina Kimya Enstütüsü anlar ( O da şikayet olursa ) . Kötü son da makinanı her şeyden habersiz bir alıcıya şıkıştık diye piyasa değerinin ikibin ytl aşağısına satılır. Alan da satanda memnun olur. Sen de mağdur olursun. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim İnşallah böyle bir şey olmaz. Motoruna ve huzuruna bir an önce kavuşursun!!!!!!!!!!!!!
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

calındıgı yerı yazmıssın ozur evetadamlar sase numaralarınla oynuyo ve unuversıte cozebılıyor ancak benım tvıstır su an sırnakta ben gıdıp alamıyorum
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah bulunur...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.04.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bulunur.. Üzgünüm
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.04.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
v_engine
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun , umarım en kısa zamanda motoruna kavurşun...
Başa dön
v_engine Çevrimdışı v_engine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 12.04.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, ne denebilirki başka? Üzgünüm
PolatCetin, hiç o sisteme güvenme benimkinide çalıştırıp götürdüler bir yolu var ne yazıkki biliyorlar...
orjinal, motorunun yerini biliyorsun ve nasıl alamıyorsun? Lütfen anlat merak ettim nasıl engeller var ki önünde? Dayanamaz insan ya Şok oldum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal