onlyrider, 10 numara bi etkinlik olmuş SS rideri kutluyorum.
Soner abi Sen kameramanlık Yönetmenlik işine sıcak bakmaya başla bence. Çok Güzel görüntüler.
Tarih: 12.04.2008 - 03:43 Mesaj konusu:
Oyle bir demissiniz ki, sanki denizde kum, bizde R6
R1'den degerli makina. Iyisi mi R1 arayalim biz. Su siralar bulmasi cok kolay. Acayip sukse yapti. Bu arada R1'de acayip kivrak diyorlar. Temkinli olmak lazim. Bir de sunu soylemek gerek, her tarafimiza kamera baglarsak, Cevat Kelle'den farkimiz kalmaz
Tarih: 12.04.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
hondagokhan demiş ki:
onlyrider, 10 numara bi etkinlik olmuş SS rideri kutluyorum.
Soner abi Sen kameramanlık Yönetmenlik işine sıcak bakmaya başla bence. Çok Güzel görüntüler.
Gökhancım teşekkürler.
Bu arada benim belgelerle kullanım kılavuzuna noldu?
R1 R6 hikaye arkadaşlar piste çıkan arkadaşın bileği sağlamsa 600F ile hacamat eder alayını. Daha önce 600F ile piste girmiştim ve vites oranları daha uygundu. Sadece HESD eksikliğinin de etkisiyle viraj kabiliyeti güvensizdi, gidon da yukarıda kalıyordu. Ama binlik makine böyle küçük bir pist için ağır bir makine. Kanımca körfez pistinde en büyük keyfi 600rr veya gsxr600 gibi hem hızlı hem de oyuncak gibi makinelerle dorukta yaşarsınız _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
onlyrider heee adamlar zaten bi moka yaramadığı için sırf şekil için R6 ile yarışıyorlar yaaaa....
sıkı bi R6 sürücüsü sizi param parça eder o pistte ... ne F'in F liği kalır nede 600RR'ın RR'lığı _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Emin, Sinan Sofuoğlu 600RR kullanıyor sanırım Anladın sen onu _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
MaGICLeF yok be ersinim adamın birinin birine karnı ağrıyo arada yamahayı çip ediyolar
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
KaraRR burada şu bu kullanmak mesele değil zaten kaç paralık pistki orası .... plotajı iyi olan her makina ile liderliği alır ... 2 sene önce adamın biri 600F ile yarışıyordu orada ....
Not: Şunuda bilin R1 herzaman hızlı olmuştır sene 98'de millet 900 RR larını satıp R1 alıyordu _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
98'de de R1 R1'di ama Ha, şimdi de öyle _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Hondacılar hiç bir zaman yamahayı çekemez bunu geçmiş tarihde de fazlası ile gördük daha dünkü bebeler bugun RR landılar R1 e mok atıyolar ... Alayınız gelin olm Kralınız bi adım öne çıksın hiç bişey yapamasam bile Top Speed de yerim uleeeennn _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız