Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sarıyer Kaçamağı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sarıyer Kaçamağı...

Sarıyer Kaçamağı...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Sarıyer Kaçamağı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşama dogru baş ağrısından dolayı evde uzanmıs yatıyordum.Baş ağrısı benı mahveder butun hayati fonksiyonlarım durur.O ara benım andavallı kardeşim Bunyamın''nuri çabuk benım çıkışa gel bişey konusucam'' dedi.İyi dedim belki unuturum baş ağrısını atladım bende gittim karşıya.Ne mont,ne korumalıklar öylece (armut gibi) çıktım..Bide giderimki adamın planı başkaymış..

Kendisi burda çalışıyor..

Nedir ne değildir derken Sarıyer'de aldık soluğu.Yaw bu bekar adamlarlada uğraşılmıyo.Kafasına esmiş benide sürükledi..Sarıyer..

Ben Üsküdar'da oturuyoum malum bana uzak Sarıyer bayadır gelmemiştim.Ayvalık'a benzettim ilk bakışta.Küçük sahil kasabası misali...

Tutturdu Rumeli feneri rumeli feneri..Gidiyorum gidiyorum geçmiyor başımmm..

Armut gibi bindirdi beni motora yaa.Meğer ben gelmeden kurmuş kafasında şer...

Rumeli kavağını geçtik fakat başımın ağrısından artık ilerleyemedim Rumeli fenerine gidemedim.Biraz soluklanıp Sarıyer'e döndük..Rumeli Kavağı tepelerinden boğaz..

Kafam bi dünya..Geçmedi geçmedii.Tipim kaymış tamamen..

Koç Üniversitesi..Yaw bu okulda okuyan var mı? Çok uzak bee..

Sarıyer'e iniyoruz.Baya rampa indik.Arkada yamuldu resmen.Beter ol

Karnımda acıktı.Aç karnına ilaçda içilmez.Önden bi çorba alayım..

Sonrada yumulayım..

Sonrada tatlı yemeye...

Artık dönüyoruz..

Ben ona dedim bu motora iki kişi zor olur mahvolursun diye dinlemedi.Mecidiyeköy'e kadar dayanamadı Bebek parkında mola verdik.Yürüyüşünü görücektiniz

Sonuç;
-Başım eve gidince anca geçti
-Bünyamin bir daha böyle motora binmeyeceğini anladı.Aradım hala yürüyüşü düzelmemiş
-Bu gezi ne ara çıktı nasıl gittik geldk bende anlamadım Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, paylaşım için tşkler.çok güzel fotolar...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarıyer güzeldir. İyi bir gezi olmuş.bende yeniköyde oturuyorum zaten Gülümsüyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş eline sağlık
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, bas agrısı ile motosiklete binmek cok zor bilirim ama kücük bir aksam gezisine vesile olmus arkadasın Gülümsüyorum zaten sanırsam artcı olarak da gereken dersi almıs güzel kareler özlemisim ist.u yok yok kısa zamanda gelecem yine anlasıldı bu arada 125r la akrapovic ten ses alabildin mi yoksa ileriye yatırım olsun egzost u da almıs olayım diyerek mi aldın üzerinde varmıydı??Paylasım icin tesekkürler Bravo gecmis olsun
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum paylaşım için tşkler.çok güzel fotolar... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 12.04.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cıbırla 2 kişi yol hem sürücüye hem de artçıya eziyet anca 5 km filan gidilir Gülümsüyorum Hem de 2 erkek ise durum daha da fena hem motor performansı ölüyor, hem ufacık 2 selede yapışma durumu hakim Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
nureddind,bu arada 125r la akrapovic ten ses alabildin mi yoksa ileriye yatırım olsun egzost u da almıs olayım diyerek mi aldın üzerinde varmıydı??Paylasım icin tesekkürler Bravo gecmis olsun

ses cok guzel.sahıt olanlar bılır ben bu zamana kadar cok gordum egzost takılmıs cbr 125 ama benımkı gıbı ınan gormedım.vıdeo cektım aslında koyucaktım buraya ama gercek sesı anlasılmıyo vıdeoda.cbr 600f suren bı abımız motoru satınca saolsun hedıye ettı bana.yanı para verıp almadım Gülümsüyorum

alptoker sorma abıcım bıde ustume abanıyoki sorma.ama ben dedım ona gel bosver dıye dınlemedı benı aldı boyunun olcusunu Gülümsüyorum..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.. Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzeL paylaşım teşekkürLer
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, ne o akşam fazlamı kaçırdın, açılmak için rumeli sırtlarına çıkmak, çorbalar falan haa!
Ellerinize sağlık paylaşım için.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hikaye tadında olmuş paylaşım için teşekkürler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel fotolar Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş resimler için sağol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun baş ağrısı kötü resimlerde çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu arada o egzostun markası nedir acaba iyi ses çıkıyor diyorsun aklımda olsunda bende alabilirim ?

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal