Tarih: 12.04.2008 - 12:46 Mesaj konusu:
sağlam geliriniz var ise kullanılabilir boşa zaman geçirmeye geerek yok bence tabiki dikkatli olunması lazım ama bu kredilerin asıl kötü olduğu yerler "BORÇ BORÇLA KAPANMAZ"...
Tarih: 12.04.2008 - 13:11 Mesaj konusu:
sırf birilerine kızdığım için gidip bankaların kucağına oturmam.
Kendini bilen insan ödeyebiliyorsa neden beklesin ki
_________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
15.000 ytl'ye motor alacaksan ve 10.000 ytl var ise 5000 ytl kredi çekip beklemeden alınabilir.ancak krediyi çekerken sadece ödenecek aylık taksiti düşünmemek gerekir.Motorun kredisi bittikten sonra kaç liraya mal olduğuda önemli.Aylık ödenecek taksitle beraber motorun diğer masrafları örneğin benzin,bakım,vergi vs hepsi düşünülüp bütçe ona göre ayarlanmalı.Ben aylık 200ytl benzin alıyorum 400 ev kirası veriyorum evin sabit giderleri 150 ytl(Mutfak hariç) etti 750 ytl zaten memurum maaşlar belli.Benim ve benim gibiler için kredi çekmek çok büyük hata olur motorda gider uzun yıllarda borcunu ödemeye devam edersin. _________________ Erdem Erden
e-erdem-erden@hotmail.com
2005 yamaha R1
2001 Yamaha R6
Tarih: 12.04.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
arkadaşlar bizde kızarkadaşımla birlikte ağustos ayında mondial 150 zat almaya karar vermiştik. krediyle alalım diyorduk. eğer para işi düşündüğümüz gibi olsaydı o krediyi alacaktık. tabi 150 zatıda. ama alamadık. şimdide düşünüyoruz muhtemelen alsaydık motoru şimdi yürümeyen bir halde olacaktı . ve de biz hâlâ kullanmadığımız motorun taksidini ödüyor olacaktık. her işte bir hayır varmış işte. kredi işi oldukça saçma bir iş. lütfen kimse düşünmesin, düşündürmesin. _________________ (Born to be Wild)
arkadasların dedıgı gıbı reklamlardakı gıbı herzaman sonunda gülen adam olmuyo kredı ısı cok sakat cok ıyı dusunulerek ,gelırıne bakarak uygunsa bence cuzı mıktarda cekılebılır bence sakat iş .kredıye ben sahsen yaklasmam.Dikkat
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3563 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 13.04.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
Alıntı:
KENDİNE GERÇEKTEN GÜVENEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNSÜN...
YAŞAYARAK TEST ETMEK İSTEYEN DÜŞÜNMEDEN KREDİYE SARILSIN...
ben halaa acısını çekiyorum
13 ayda 3 motor değiştirdim. Ve şu anda hepsinin kredi ödemesi devam ediyor. Kılımı kıpırdatamıyorum. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız