EDIT: kivanckaplan. Motosiklet bulunmuştur, hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Başlığı güncelledim.
Arkadaşlar dün gece Mecidiyeköy'de park ettiğim yerden motorum çalındı. yaklaşık 5 yıldır bana yol arkadaşlığı eden yaşlı dostumu görenlerin ihbar etmesini rica ediyorum ... Siyah GSXR 1100 W 1995 model Plakası 34 TY 1105 İrtibat telefonum 0532 607 10 20
Hepinize kazasız belasız sürüşler ve sevgiler .
EDIT: kivanckaplan. Motosiklet bulunmuştur, hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Başlığı güncelledim. _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5687 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 12.04.2008 - 15:24 Mesaj konusu:
BU çalıntı olayı 3 oldu daha nereye kadar gidicek ya umarım en yakın zamanda bulunur oof of şerefsiz herifler ne istiyorlar yaa _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
WHISKEY Çok üzüldüm hocam yaa ..... Allah kimsenin başına vermesin böyle bişeyi ... Tekrardan çok geçmiş olsun _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5687 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 12.04.2008 - 15:42 Mesaj konusu:
WHISKEY demiş ki:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, aman kilitlerinizi takmayı alarmlarınızı açmayı unutmayın...
yok abicim yok hırsız gözüne kestirdimi bişeyi kilit alarm dinlemez bu ş... sizler _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 12.04.2008 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1587 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 12.04.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
şerefsizler çoğaldılar bu aralar !!!! inşallah bulunur _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
serkan_yenidunya, En azından bir darbe sensoruna bağlı alarm olsa duyardım diyorum ... Biraz daha fazla uğraşırlardı .. Ama haklısın hırsıza kilit olmaz _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız