Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÇALINAN SUZUKİ GSX R 1100'üm BULUNDU !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÇALINAN SUZUKİ GSX R 1100'üm BULUNDU !!

ÇALINAN SUZUKİ GSX R 1100'üm BULUNDU !!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:16    Mesaj konusu: ÇALINAN SUZUKİ GSX R 1100'üm BULUNDU !! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EDIT: kivanckaplan. Motosiklet bulunmuştur, hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Başlığı güncelledim.

Arkadaşlar dün gece Mecidiyeköy'de park ettiğim yerden motorum çalındı. yaklaşık 5 yıldır bana yol arkadaşlığı eden yaşlı dostumu görenlerin ihbar etmesini rica ediyorum ... Siyah GSXR 1100 W 1995 model Plakası 34 TY 1105 İrtibat telefonum 0532 607 10 20

Hepinize kazasız belasız sürüşler ve sevgiler .

EDIT: kivanckaplan. Motosiklet bulunmuştur, hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Başlığı güncelledim.

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş bulursun kardeşim ah bunu yapanları bulcaksın sonra.......
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağol Bilemir, umarım bulunur .

Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU çalıntı olayı 3 oldu daha nereye kadar gidicek ya Ağlıyorum umarım en yakın zamanda bulunur oof of şerefsiz herifler ne istiyorlar yaa Öfkeliyim Beğenmedim Sinirlendim

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WHISKEY Çok üzüldüm hocam yaa Üzgünüm ..... Allah kimsenin başına vermesin böyle bişeyi Üzgünüm ... Tekrardan çok geçmiş olsun Üzgünüm

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee fazla olmaya başladılar ama Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Üye
Üye

Nereden: TURKEY

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüylerim diken diken oldu.
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda bulursun...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bulursun çok özücü bir olay İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşaallah bulursun kardeşim
Allah belasını versin çalanların Sinirlendim
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya istanbul kudurdu resmen buneya böyle ALLAH aşkına dikkatli olun bu şerefsizler azdı....

geçmiş olsun
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar, aman kilitlerinizi takmayı alarmlarınızı açmayı unutmayın... Üzgünüm

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WHISKEY demiş ki:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, aman kilitlerinizi takmayı alarmlarınızı açmayı unutmayın... Üzgünüm

yok abicim yok hırsız gözüne kestirdimi bişeyi kilit alarm dinlemez bu ş... sizler

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER

En son serkan_yenidunya tarafından 12.04.2008 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsizler çoğaldılar bu aralar !!!! inşallah bulunur
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, En azından bir darbe sensoruna bağlı alarm olsa duyardım diyorum ... Biraz daha fazla uğraşırlardı .. Ama haklısın hırsıza kilit olmaz Üzgünüm

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal