Bugün karşıyakaya soğukkuyuya gelmeden virajda 600rr kaza yapmış olayın üstüne geldim, yazık daha yepyeni makina ve üzerinde daha ehliyeti olmayan 17 yaşında bir çocuk, çocukta birşey yok, Allah ailesine bağışladı,
ama motoru gördüm kafa kopmuş, şase yamuk ön jant patlamış yani bence pert olmuş, artık yorum yapmıyorum ne diyeyim
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 12.04.2008 - 18:54 Mesaj konusu:
aileler bilinçsiz bilinçlenmeli ilk önce aile cocuga bakma hayabusa da ister sıkmayı marifet sanıyorlar o yaştaki arkadaslar ama kazada ölen olmaması sevindirici cana gelmesin de mala gelsim ama 08 can malın da yongasıdır _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 480 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 12.04.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
geçen gün de arkadaşın dükkanında 07 r6 soruyordu bi çocuk babasını da almış gelmiş kesin alıcak ama çocuk debriyaj hangisi fren hangisi bilmiyo _________________ m.demirtas10@hotmail.com
o motor hondaya geldiğinde bende oradaydım... gerekli bilinç kazanılmadan alınan tabiri caizse param var sanane ulen hesabı alınmış bir motor.. arkadaşların söylediğine göre alınması gereken cc nin bu olmadığı defalarca belirtilmesine rağmen alınmış.. ben motoru gördüm kafa kopuk şase yamulmuş ve ön jant bitik, zannımca pert yani. Allah çocuğu korumuş diyorum ve çocuğun agresif tavırları karşısında; uyarılara, ben nabim diyen baba formatını kınıyorum.. ben o baba olsaydım ya almazdım yada almazdım o motoru (ehliyet bile yok). anlatılana göre eleman 1000 istiyomuş bide afferim hepsine bu olayda emeği geçen herkeze. _________________ A rh (-)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6105 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.04.2008 - 19:05 Mesaj konusu:
bugun onurun makinayı bakıma soktum ve bu rkadasta geldi yep yeni bir 600RR siyah! arkadas okadar acemiydiki her halinden belli geldi yanımıza daha ilk lafı düşüyordum az önce oldu!! satış müdürü selçuk aman ha dikkat et dedi 10dk durdu gitti ve haberi geldi bende dedim bu adam çok acemi niye almış bu makinayıki selçukta anlattı!600cc makina 125ten cok daha kolay kullanılır diyenlerinde orda olup bunu dinlemesi gerekirdi isteyen selçuğu arar yükseliş honda ve kendinden dinler., bu arkadas 17 yasında özel okuda okuyor ve okulda piyasa yapacak hedef bu! selçuk diyor babasına 600RR olmaz abi 250cc erelim çocuk diyor abi bana guler millet bu makinayla,ee 500cc verelim en azından yok ya bu makinamı diyor cocuk,sonra 1000RR asılıyor bunu allaım diye neyseki 600RR alıyor enazından! ve daha 0km makinanın kontrolunu kaybeiyor ve bommm!!! sanslıydı sağı solu ağrıyor hepsi bu!!! azrail sadece bi selam verip gecti anlayana!!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 12.04.2008 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 12.04.2008 - 19:10 Mesaj konusu:
O motor yükseliş hondaya geldiğinde bende oradaydım makine pert, arkadaşa geçmiş olsun babası bu çocuğu kesin sevmiyor,
çocuk motoru 2 gün önce alıyor ve kazadan hemen önce yükselişe gelip 1000rr alıcam diye tutturuyor, ondan sonra ara gazı yapmaya çalışarak oradan ayrılıyor ama 5 dk sonra kaza haberi geliyor, bence hiç üzülmemiştir,
nasıl olsa 1000rr alacakya ,olsun canım sağolsun demiştir,
artık bu olaydan sonra babası anası ne yapar bilmiyorum inşallah akıllanmışlardır 17 yaşında ehliyetsiz bir çocuk çocuğa kızmamak lazım, 12 yaşındaki çocuklarda hayabusa istiyor, asıl anasına babasına ceza vereceksin bunların
insanlar neyine güvenip bu kadar rahat racing alıyorlar anlayabilmiş değilim.srad-han'ın da anlattığı gibi bi gösteriş merakı bi aşırı güven sarmış herkesi.insanlar 600 lük 1000 lik racingleri scooter ybr 125 gib isanıyor düz mantıkla onuda kullanırı mne var diyorlar...
Tarih: 12.04.2008 - 19:11 Mesaj konusu:
Böyle bilinçsiz insanlar yüzünden gelen kaza ve ölüm haberlerine kahroluyoruz burda.Yazık,hayat bu kadar ucuz olmamalı.Motorla hava atılacağını zanneden zihniyeti şiddetle kınıyorum.Şimdi bu genç kardeşimiz yaptığı kazaylada övünç duyarak anlatır yarın arkadaşlarına. _________________ God is love.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız