İkisi de güzel motor. Şayet ilk motorumu alırken bu iki model piyasada olsa idi Kawasaki ZZR 250 yi tercih ederdim. 33 beygirlik motoru yeni başlayanlar için uzun süre yeterli gelecektir. Yamaha YZF 125 her ne kadar tasarım açısından daha güzel olsa da 125cc olduğundan kısa süre sonra sıkıcı gelmeye başlar. Ayrıca aralarında fazla fiyat farkı da yok. Bu yüzden ben ZZR 250 yi tercih ederdim. Bu arada teknik verilerine buradan bakabilirsiniz. http://www.kawasaki.co.uk/250r/default.asp?Sub=6549116
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 31 Nereden: Antalya/Eskişehir
Tarih: 13.04.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
bencede kawasaki derim nede olsa 2'si de gedikli marka
ama 125 lık fiyatı gereçekten yüksek hem diğeri 250 cc ve de 32 bg. hem 125 lıkten daha çabuk sıkılırısın zaten arda az bi fiyat farkı var 250 al almışken.. KAWASAKİ derim ben _________________ 600lük olsun benim olsun
ikisinide secmezdim dicem ama illakide bunların arasındaysan kawa derim ben.hiç degilse 250 cc.hiç 125 cc ye 4500 euro verilirmi yaww.250 cc yede belki 5000 euro verilmez ama neysee.tabi bu benim görüsüm.çünkü arkadaslar eger motor uzerınde kalıcıysanız ve gelısmeyı hedeflıyorsanız 125 cc yada 250 cc aletler sızı bı nktadan sonra tatmın etmez.tama hız yapın dıye degıl soyledıklerım ama motorcular gucu ellerının altında ısterler.ss makına ıstıyorsankı ruhunda vardır hız bırazcık yolunu buldunmu denıceksın aletı.sen son hıza geldıgınde yanından serı uretım standart bı araba senı gecıyorsa bu bıraz kor adama.yanı uzun lafın kısası gelısmeyı hedefleyen arkadaslar ıcın bu sınıflar gecıs sınıflarıdır ve cok para baglamamak lazım.sebebıde kısa vadelı kullanılacak ve ıkıncı eldede bayabı fıyat kırılacak.orn.5000 euroya aldıgınız aletı max ıkıncı elde 3500 euroya belkı okutursunuz.bu ne demek % 30 zarar demek.yuksek cc lı modellerde 25000 ytl ye alınan aletı 17000 ytl ye okutmak gıbı bısey.ama yuksek cc lı aletı daha uzun vadede kullanacaksınız ve o zararı kullanarak zevk alarakcıkarırsınız.dusuk cc de ıse bır ıkı yıl ıcın bu zararı goze alacaksınız.bence dusuk cc ler sıfır alınmamalı ve-veya cok para baglanmamalı.
Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 599 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 13.04.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
sonuçta ikiside pahalı.parası olan alır bu motoru ikiside başlangıç motoru.yamaha daha karizma.adam alıştıktan sonra gider 600lügede geçer.zaten bu motorları alıcak adam paraya bakmaz bence _________________ dünya tersine dönse vazgeçmem!!!
MOTOR VE MÜSLÜM DELİSİ
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 31 Nereden: Antalya/Eskişehir
Tarih: 13.04.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
arkdaşım marka taraftarlığı yapmıyoruz madem 2sinden biri alcak tabikiğ 250cc alsın diyorum.. yoksa bütün japonlar güzel _________________ 600lük olsun benim olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız