Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawa ? Yamaha ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawa ? Yamaha ?

Kawa ? Yamaha ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 13.04.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Kawa ? Yamaha ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba,
Bildiğiniz gibi
Yamaha 125cc Kawasaki 250cc Ss Kategorisindeki motorlarını piyasaya cıkardılar ..
Yamaha Yzf R125 - 4.500€
Kawasaki Ninja 250r - 5000€
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=13&u_id=285 <<<< Yamahanın teknik Özelliklerdir. Ancak Kawasaki paylaşmamıştır.

Gelim soruma Çok gülüyorum
Bu 2 modelden birii seçseydiniz hangisini seçerdiniz.. ? ?
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 13.04.2008 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkisi de güzel motor. Şayet ilk motorumu alırken bu iki model piyasada olsa idi Kawasaki ZZR 250 yi tercih ederdim. 33 beygirlik motoru yeni başlayanlar için uzun süre yeterli gelecektir. Yamaha YZF 125 her ne kadar tasarım açısından daha güzel olsa da 125cc olduğundan kısa süre sonra sıkıcı gelmeye başlar. Ayrıca aralarında fazla fiyat farkı da yok. Bu yüzden ben ZZR 250 yi tercih ederdim. Bu arada teknik verilerine buradan bakabilirsiniz. http://www.kawasaki.co.uk/250r/default.asp?Sub=6549116
Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc daha iyi bence 125 den... Kawasaki demek. OK
alen07
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Eskişehir

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede kawasaki derim nede olsa 2'si de gedikli marka
ama 125 lık fiyatı gereçekten yüksek hem diğeri 250 cc ve de 32 bg. hem 125 lıkten daha çabuk sıkılırısın zaten arda az bi fiyat farkı var 250 al almışken.. KAWASAKİ derim ben
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda marka taraftarlığı yapmak olmaz bence.Yamaha da çok iyi ama kuşkusuz kawasaki alınır
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisinide secmezdim dicem ama illakide bunların arasındaysan kawa derim ben.hiç degilse 250 cc.hiç 125 cc ye 4500 euro verilirmi yaww.250 cc yede belki 5000 euro verilmez ama neysee.tabi bu benim görüsüm.çünkü arkadaslar eger motor uzerınde kalıcıysanız ve gelısmeyı hedeflıyorsanız 125 cc yada 250 cc aletler sızı bı nktadan sonra tatmın etmez.tama hız yapın dıye degıl soyledıklerım ama motorcular gucu ellerının altında ısterler.ss makına ıstıyorsankı ruhunda vardır hız bırazcık yolunu buldunmu denıceksın aletı.sen son hıza geldıgınde yanından serı uretım standart bı araba senı gecıyorsa bu bıraz kor adama.yanı uzun lafın kısası gelısmeyı hedefleyen arkadaslar ıcın bu sınıflar gecıs sınıflarıdır ve cok para baglamamak lazım.sebebıde kısa vadelı kullanılacak ve ıkıncı eldede bayabı fıyat kırılacak.orn.5000 euroya aldıgınız aletı max ıkıncı elde 3500 euroya belkı okutursunuz.bu ne demek % 30 zarar demek.yuksek cc lı modellerde 25000 ytl ye alınan aletı 17000 ytl ye okutmak gıbı bısey.ama yuksek cc lı aletı daha uzun vadede kullanacaksınız ve o zararı kullanarak zevk alarakcıkarırsınız.dusuk cc de ıse bır ıkı yıl ıcın bu zararı goze alacaksınız.bence dusuk cc ler sıfır alınmamalı ve-veya cok para baglanmamalı. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta, ikiside pahalı bence Beğenmedim Beğenmedim
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen,kesinlikle haklısın,sonuçta ikiside iyi markalar,ancak biri 250cc bence kawasaki.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

sıfır aldınmı malesef böyle.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki kawa birisi 250 cc birisi 125 cc karşılaştırmak bile hata...
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa herzaman yamahayı kopartırrrrrr Dil çıkarıyorum Bravo Dil çıkarıyorum
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha görünüş olarak bi harika ama almışken kawasaki almak gerek derim arada 500 € oynuyo bende kawasaki diyorum Bravo

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuçta ikiside pahalı.parası olan alır bu motoru Göz kırpıyorum ikiside başlangıç motoru.yamaha daha karizma.adam alıştıktan sonra gider 600lügede geçer.zaten bu motorları alıcak adam paraya bakmaz bence Göz kırpıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alen07
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Eskişehir

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşım marka taraftarlığı yapmıyoruz madem 2sinden biri alcak tabikiğ 250cc alsın diyorum.. yoksa bütün japonlar güzel Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal