Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Nisan MotoGP Estoril-Portekiz yarışı..Yorumlar,tahminler.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Nisan MotoGP Estoril-Portekiz yarışı..Yorumlar,tahminler.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Zuhahah inşallah yarışta da düşer Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, ınsallah Çok gülüyorum antreman gununun en hızlısı pedrosa Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.04.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Pedrosa haftaya hızlı başladı.İnşallah devamını getirir
Ben yarışçı olsam itiraz ederim adam.Pedrosa'ya 25 kg'lık safra ağırlık koysunlar.Adam 45 kilo anca çeker Çok gülüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün yarış Türkiye saati ile 15:00 de başlayacak..
Lorenzo sırlama turlarında en iyi zamanı yaparak 1.sırada start almaya hak kazandı..
2. SIRAYI (ADAMIM) Pedrosa alırken,efsane isim Rossi 3. sırada start alacak..
Sırlama turlarında kaza geçiren Stoner ise en iyi 9.zamanı yaptı.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stoner yapar bir şeyler Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 13.04.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçimden bi ses bugün rossi 1.olcak diyo Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.04.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stoner ın düşmesi ve 9. sıradan gelmesi ve ilk 4 sıradaki pilotların iyi başlangıç yapmaya çalışmaları ilk virajta çok güzel görüntüler olacak gibi. Önlerde mücadelenin çok geçeceği gerçek. Pedrosa Kendi evindeki mücadelesini ve hızını burda da yaparsa yarışın liderliği alır gibi. Hakan Dinçer'in de dediği gibi Pist genelde düzlükler ve hızlı virajlarla dolu Yamaha pilotlarının işi biraz zor gibi. Süprizlerle dolu güzel bir yarış olacak gibi.
fovori Pedrosa Bravo
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stoner 1 rossi de gaza gelir 2 olur Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suratsız oğlan Pedrosa alır yine diye düşünüyorum Bravo Bravo
KLEBER
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi bırakmaz kendine gelmeye başladı biraz daha ciddiye alması lazım rakiplerini o kadar motorundan memnun olduğunu açıkladı dün ropörtajda.... Bravo
Başa dön
KLEBER Çevrimdışı KLEBER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu yarışta rossi bi süpriz yapıcak.gecen sene pedrosa ile bayağı çekişmişti.
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi nin bu sene bahane bulacak bişeyi kalmadı çaylak lorenzo yamaha ile ilk sezonunda harikalar yaratıyo bence rossi geçen yıl motora ve lastiklere bahane bulup gevşemişti lastiktede istediği markayı aldı ilginç yarışlar bizi bekliyo, geçen sene çok sıkıcıydı
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yarışta pistlere çıkmıyacam Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
denesene
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: in izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducatisi ile stoner var ve neredeyse dumduz bir pist kim ne bekliyorki? zaten sonuc belli sanirim 2.ve 3. nun kim olacagi tartisiliyor Gülümsüyorum)
siyahsiyah
Üye
Üye

Nereden: TURKEY

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.tvradyo.biz/tv/ntv/17/1 buradan izleyebilirisiniz..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal