Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD T-Shirt ve Ürünleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD T-Shirt ve Ürünleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel t-shirt ler fiat iyi de 3 tane alırsak bi indirm olurmu? Gülümsüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda o kolye uçlarından getircekmisiniz ? ?
Bilemir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
djyilmazz
Üye
Üye

Nereden: KONYA/BİNKONUT

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abi ürünlerin ne kadar kalitali olduğunu biliyorum en kısa sürede bende seninle irtibata geçecem
Başa dön
djyilmazz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
partner000
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.03.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında değişik renklerde motorlara uygun (sarı kırmızı mavi siyah) tek tulum arkasında md logosu bulunan çok hoş olurdu ben yaptırmayı düşünüyorum aslında ama yarın bir gün biri arkamdan selektör yapar ve lo gomuzu kullanmışsın çek sağa deyipte papaz olmayalım varsa böyle bir şey yeltenmeyelim tulum yazın tek ve kışın mont içinde harika oluyor ....saygılar
manyag66
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yozgat

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off benımde canım acma cektııı
Göz kırpıyorum
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle almalıyım....artık M.D mont pantolon ve hatta kask ve bot bekliyorum....inşallah imkanlar el verirde komple md ürünleri çıkar....bide kredi kartına taksit olursa tadından yenmez....büyük ürünlerde tabiiii mutlu kalın...
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hizmetlerinizden Dolayı Teseekkür Ederiz...
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 13.04.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederiz bilgiler için sağolun Alkışlıyorum
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet her md ye lazım ürünler en ısa zamanda irtibata gececem bende

Son Mesajdan 32 saniye:

İzmir de satış noktaları nereler
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shift-delete-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 13.04.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ürünler güzel resimler koyulursa bakma imkanımız olur seçme imkanımız olur....

birde md nin sticker olarak amblemini nereden bulabiliriz yada t-shirt lere basılan amblemi siteye koysanız biz burada kendimiz bastırsak motoruma MD stickerleri yapıştırmak istiyorum...
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet abi bende izmirdeyim kargoya fln gerk yok gelip alrm bide kargoya para vermielim. Delirdim bide şu kolye ucu resmini koyabilrmsn almayı düşünüorm Göz kırpıyorum
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, ben almak istiyorum ama sana ücreti nasıl ıluaştıracam peki ? ?
yzfr142 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet abi nerdesinnnn duy sesimiziiiiii Ağlıyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 21.04.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet abi seni arıyorlar Dil çıkarıyorum nerdesin heheheheh Delirdim Delirdim
letsgo45
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: akhisar

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb bende t-shırt almak ıstıyorum ama nasıl alıcam? ödemeyı nasıl yapıcaz ılgılenırsenız sevınırım.. OK
Başa dön
letsgo45 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye