Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.04.2008 - 17:21 Mesaj konusu:
repsol_35, sen muhatap olmasan olmaz zaten.. tartışmaya girip canım forumdan ceza almak istemiyorum amak böyle devam edersen sonun için pek hayırlı şeyler söyleyemiyeceğim _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 13.04.2008 - 18:07 Mesaj konusu:
daha ilk 100 kilometrede bozuluyor makineler.dolayisiyle ispatlanması çok zor.fakat yinede fazla abartmamak gerekirse düz yolda sabit hızda belki olabilir.çünki üreticiler reklamda belirtikleri özellikleri bi şekilde ispatlamak zorundalar.bununla ilgili tüketici kanunu var....
en taze veriler bende gençler toplanın
motoru aldığımda depoyu fullemiştim, az önce bandırmada geldim toplamda 500km oldu ve gene fulledim 36,07 ytl lik benzin aldı, bu 500 kmnin 200 kmsi şehirler arası sabit 80 le gidildi, geri kalan 300 km şehir içi 60 ı pek aşmadan gidildi...
Şehir dışında ve sadece sürücüyle (174kg+95 kg) 90-110 km aralığında ki sürüşle benim x-max250 yamaha sadece 2.69 lt yakıyor...
Tabii ki şehir içinde bu değerler otomatikman 3.55 lt ye çıkıyor,ilk bakışta bu miktarlar çok masum görünse bile 1200 kg lik opel corsa
dizel aracın da şehirddışında ve 90-110 aralığında 3.95 lt mazot yakttığını hatırlatayım.. _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
Ben onu bunu anlamam benim 2005 honda cgl 125cc ile istanbuldan edirneye gişelerden 6,5 litre benzin yaktı şehir içinde çok fazla dur kalk yapmazsam sakin sakin gidersem max 2,7 litre falan yakıyor... 10,5 litre benzin ile abartısız 400 km(410-450 arası değişebiliyor) üzerinde yol yapabiliyorum şehir içi... _________________ 22 ND 078
arkadaşlar affınıza sığınarak ben bir aralar honda activa kullandım şirketin motoruydu ama motorla adalar ihale almışlar şu elktrik sayacı değiştirme ihalesi antalya dönergazinoyu bilen varsa oaraya bile sayaç takmaya gitmişler ve motor full açık ve eve onla gidip geliyodum 1,5 sene önce falan tabi bu 5 ytl benzinle neredeyse antalyayaı dolaşcaktım km 60 kuruşmu ne yakıyodu...tabi o zman benzin fiyatı bu kadar değildi
eğer sakin sakin gidersen 100 km den fazla bile gidile bilir ama motora bağlı ben dylanla full depo 225 km sondu ama ben hiç yavaş kullanıyordum _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız