Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Istanbul Racing Team 13/04/2008 Şile-Riva Gezi Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Istanbul Racing Team 13/04/2008 Şile-Riva Gezi Fotoğrafları

Istanbul Racing Team 13/04/2008 Şile-Riva Gezi Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, Siz Çorlu yolunu unuttunuz galiba Çok gülüyorum Çok Güzel gezi olmuş. Kaskın 10 numara OK Çok güzel Bravo
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
scootgirl
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi güzel geziyorsunuz da yanımızdan geçerken selam bile vermiyorsunuz ... Gülümsüyorum
Başa dön
scootgirl Çevrimdışı scootgirl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arka koltuk boş ama tavsiye etmem,binenler bir-iki viraj sonra inmek istiyorlar,asfaltı çok yakından görüyorlarmış da
dYürüüüü beeee NYMPHİA kim tutar seniii Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahuahhaa azgın boğa sırtındaki kovboyu atmaya çalışır ama kovboy düşmemeye kararLi Çok gülüyorum Bir defasında virajda düşmüştük ben arkadaydım ama o chopper dı altı yere yakın az yattık sürttü. Neyse Sen Kullan o deli makinayı ben arkada video çekerim o virajları dönerken Gülümsüyorum sonrada foruma ekLerim..
leturc01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LEGIO PATRIA NOSTRA

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wowwww Bravo

BRh +
Başa dön
leturc01 Çevrimdışı leturc01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan demiş ki:
KaraRR, Siz Çorlu yolunu unuttunuz galiba Çok gülüyorum Çok Güzel gezi olmuş. Kaskın 10 numara OK Çok güzel Bravo

Teşekkür ederim Gökhan'cım Bravo
Çorlu yolunu unutmadık ama tapa gaz gitmekten gına geldiği için değişiklik yapıyoruz biraz Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

scootgirl demiş ki:
İyi güzel geziyorsunuz da yanımızdan geçerken selam bile vermiyorsunuz ... Gülümsüyorum

o hengamede görmemişizdir Bravo
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
scootgirl
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki tane sarı yelekliyi nasıl görmezsiniz Çok gülüyorum biz sizi gördük (görünmemenize imkan yoktu ki zaten) Çok gülüyorum
Başa dön
scootgirl Çevrimdışı scootgirl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 13.04.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler güzel ve keyifli bir gündü Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

angara işi yattı ama lastiksizliğim yüzünden katılamadım... Kürkçü dükkanı muhabbeti olmasından korkuyorum lastik yüzünden Ağlıyorum

güzel gezmişsiniz Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İMRENDİM VALLA ÇOK GÜZEL OLMAK İSTERDİM
Başa dön
berkebugra Çevrimdışı berkebugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 13.04.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum bjk nevzat demir tesisleri yazısıda çıkmıs fotolarda Dil çıkarıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 13.04.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de 1-2 resim var

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 13.04.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havada süperdi millet pikniğe siz Çok gülüyorum geziye
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 14.04.2008 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş elinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal