Tarih: 13.04.2008 - 21:05 Mesaj konusu: ufak bir çeşme,kuşadası,şirince turu
hava çok güzeldi,bizde geçen haftadan sözleşmiştik kuşadasına gidelim diye,kısmet bugüneymiş..
resimler.....
ben
artçım
benim ufaklık ve artçım
sinek mezarlığı heh
bazı kişilere kanıt olsun diye çektik
kuşadası çarşıdan görüntüler
güvercin adanın içinden görüntüler
şirinceden görüntüler.her girdiğimiz dükkanda şarap ikram ediyorlar be,çok içtik
şarap evlerinin içinde güzel bir söz gözüme çarptı..
_________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 13.04.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
GüzeL resimLer. Biz oralara ne zaman gideceğizde ne zaman görecezz :S Paylaşım için teşekkürLer... _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
En son Kenan_cbc tarafından 13.04.2008 - 21:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
On7_li, evet malesef fotoğraf makinem olmadığı için cep telefonunla güzel çekmeye çalışıyorum,motoru değiştireceğim için hiç para harcamamaya çalışıyorum ondan birisinin hediye etmesini bekliyorum _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 13.04.2008 - 21:39 Mesaj konusu:
Tarih kokuyor mekanlar nice gezilere istanbulda olsaydın belki ben alabilirdim senin repsol,ü _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 13.04.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
kuşadasına 2 yıldır gitmiyordum valla o kadar iyi geldi ki ordan estirdiğin hava..ben gezmiş kadar oldum..inş.bu yaz da ben öyle bir tur yapmayı planlıyorum..
Tarih: 14.04.2008 - 03:15 Mesaj konusu:
racingdelisi, paylasım icin tesekkürler devamını bekleriz güvenli ve keyiflisürüsler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 14.04.2008 - 03:18 Mesaj konusu:
guzel yerler ... _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Tarih: 14.04.2008 - 03:51 Mesaj konusu:
Böyle fotograflı gezi topiclerine bayılıyorum..
Harikasınız çocuklar..
ÇAY la ilgili felsefik yazıda hoşuma gitti..
Kazasız ,keyifli sürüşler dilerim. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
sağolun arkadaşlar,yorumlarınız için herkese tek tek teşekkürlerimi iletiyorum.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız