Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yavrum gülüm canım 6r ım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yavrum gülüm canım 6r ım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Re: Yavrum gülüm canım 6r ım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

momoR demiş ki:
gundelfingen demiş ki:

Akrapoviç de iyi ses veriyor(Bazen rahatsız ediyor ama)

onun rahatsızlıgına kurban Çok gülüyorum Çok gülüyorum kazasız belasız inş Bravo

akrayıda bulamayanlar var hatta ZX6R'yi bulamayalarda var Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR demiş ki:
gundelfingen, hoş motor ekzost filan hoş...

dostum çok vakur bir şekilde yazmışsın.Mafya gibi valla korktum.Benim egzozu her an ele geçirecek gibi Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devran0688
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesın masallah.... Bravo
Başa dön
devran0688 Çevrimdışı devran0688 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kawacı kardeşimiz daha Bravo
hayırlı olsun inşallah Allah kaza belasız sürmek nasıp eder.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makına guzel en cok rengını begendım Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel makına kazası belasız ....
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay iyi cila yapmışsın Bravo allah kaza bela vermesin
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
E_C_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan
Başa dön
E_C_E Çevrimdışı E_C_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 14.04.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, hayırlı olsun ALLAh kaza bela wermesin olmayanlara nasip etsin maşallahhhhh Bravo
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.04.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaşallah allah kazadan beladan saklasın Bravo

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amin amin cümlemizi korusun kazadan beladan.Cila yapılmadı henüz makine.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 15.04.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, arkadaşım motorunu ilk aldığın zamanda hayırlı olsun demiştim 2 parti resimlerini koymuştun motorunun.kawasaki zx-6r 05 06 kasa bence üretilmiş en güzel 600 cc hacımli spor motosikletlerden biri.tekrar tekrar hayırlı olsun.maşşallah sende benim gibi çok titizsin ki motorun şahane görünüyor.ben bu rengine ve kasasına hastayım bir türlü alamadım çıldırmak üzereyim.sahibindende manisada bir motor var illa görmüşündür 20000ytl istiyor adamla baya bir konuştum ama bir türlü inmiyor Ağlıyorum eğer olurda sen satmaya karar verirsen sakın ama sakın benim haberim olsun.profilimde msn adresim var eğer eklersen seninle tanışıp konuşmak işterim.tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bravo

Son Mesajdan 26 saniye:
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eksiogluefe
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.04.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaşallah Bravo Bravo Bravo

ALLAH kazadan beladan saklasın.

yeşil aşkına nede olsa Alkışlıyorum
RoMaNTiq
Üye
Üye

Nereden: izmir KsK ::::::::....0Rh+....::::::: KsK CARsI ALaYıNa KaRsI

MesajTarih: 17.04.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gülün 10 numara ahhh ahhh bizimde gülümüz böle olsa Dil çıkarıyorum Bravo

Son Mesajdan 29 saniye:

ah bee gülün süperrr bizim gülde böle olsa Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal