Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bol Resimli Bir Pazar Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bol Resimli Bir Pazar Gezisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Bol Resimli Bir Pazar Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih: 13 Nisan 2008
Yer:Mersin Aslanköy.
Bu bölgeye yaptığım ilk geziydi...
biraz geç karar verdim dolayısıyla yola da geç çıktım ama günlerin uzaması işime yaradı çok keyifli bir gündü ve keyifli bir gezi oldu.
saat 12 de yola çıktım gözne yolundan aslanköy tarafına doğru yola koyuldum. Bahar geldi geçti derken yaylalarda daha yeni çiçeğe durmuş meyve ağaçları çok güzeldi. Dağ taş şeftali bahçesi olmuş ve insanlar harıl harıl çalışıp bahçelerini hazırlıyordu. Balık yediğim restaurantta eski bir öğrencimle karşılaştım Çoluk çocuğa karışmış eşiyle tanıştırdı beni yaşlanıyormuyum ne Gülümsüyorum
herkese sevgiler....

[img]http://img367.imageshack.us/img367/8586/dscf3206ri1.jpg
[/img]

Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş..ellerine sağlı fotolarda güzel Bravo
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Fotoğraflar emeğine sağlık
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar ellerine sağlık Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam ne güzel gezmişsin ,eline motoruna sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 14.04.2008 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axid, güzel kareler senin geziler keyifli geciyor en kısa zamanda bende bir Gözne yapmayı istiyorum uzun oldu gitmeyeli degismistir mutlaka ama biraz daha hava ısınsın istiyorum devamını bekleriz güvenli ve keyifli sürüsler dilerim saglıcakla kal Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 03:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler dostum..
Bu gezi topiclerinde üşünmeden o güzel anları fotograflayıp sonrada siteye ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler....
Hep derim Motosiklet kullanmak bir keyif işi..Gezilen-Görülen yerleri paylaşmaksa o anları bizlere birazda olsa yaşatıyor...
Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 14.04.2008 - 04:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun arkadaşım sana ayrıca teşekkürederiz , bizleride fotolarınla gezdiğin yerleri dolaştırdığın için.Emeğine saygılar Alkışlıyorum Bravo
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 14.04.2008 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axid, resimler süper taştan çıkan su şaşırtıcı.çok teşekkürler Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 14.04.2008 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt cok keyıflı olmus ((en guzel foto ıse )) balık servıse sunulmus sonrada balıgın masadakı ısı bıtın ce verdıyı poz fena yanı he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum

kısmet bakalım agustosda ben de oralarda olmak ıstıyorum kal saglıcakla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 14.04.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum ayrıntıya gerek yok sanırım bu yeterli Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Fotoğraflar, güzel manzaralar keyifli güzel bir gezi olmuş fotolar içinde teşekkürler b.zlerde sayende gezinden faydalanmış olduk resimlerle Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.04.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuşşşşşşşş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yol çalışması yaparken tesadüfen bulmuşlar o su kemerini 2000 yıl öncesine ait olduğunu söylüyorlar. insanlar binlerce yıl önce suyu bu derece koruyorken biz yeni yeni kıymetini anlıyoruz. zararın neresinden dönersen kardır Gülümsüyorum
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 14.04.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi süper olmuş abi Bravo fotolar için eline sağlık Çok gülüyorum

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal