Tarih: 13.04.2008 - 23:20 Mesaj konusu: Bol Resimli Bir Pazar Gezisi
Tarih: 13 Nisan 2008
Yer:Mersin Aslanköy.
Bu bölgeye yaptığım ilk geziydi...
biraz geç karar verdim dolayısıyla yola da geç çıktım ama günlerin uzaması işime yaradı çok keyifli bir gündü ve keyifli bir gezi oldu.
saat 12 de yola çıktım gözne yolundan aslanköy tarafına doğru yola koyuldum. Bahar geldi geçti derken yaylalarda daha yeni çiçeğe durmuş meyve ağaçları çok güzeldi. Dağ taş şeftali bahçesi olmuş ve insanlar harıl harıl çalışıp bahçelerini hazırlıyordu. Balık yediğim restaurantta eski bir öğrencimle karşılaştım Çoluk çocuğa karışmış eşiyle tanıştırdı beni yaşlanıyormuyum ne
herkese sevgiler....
çok güzel fotolar ellerine sağlık _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Hocam ne güzel gezmişsin ,eline motoruna sağlık. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 14.04.2008 - 03:19 Mesaj konusu:
axid, güzel kareler senin geziler keyifli geciyor en kısa zamanda bende bir Gözne yapmayı istiyorum uzun oldu gitmeyeli degismistir mutlaka ama biraz daha hava ısınsın istiyorum devamını bekleriz güvenli ve keyifli sürüsler dilerim saglıcakla kal _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 14.04.2008 - 03:53 Mesaj konusu:
Teşekkürler dostum..
Bu gezi topiclerinde üşünmeden o güzel anları fotograflayıp sonrada siteye ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler....
Hep derim Motosiklet kullanmak bir keyif işi..Gezilen-Görülen yerleri paylaşmaksa o anları bizlere birazda olsa yaşatıyor...
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 14.04.2008 - 04:11 Mesaj konusu:
Helal olsun arkadaşım sana ayrıca teşekkürederiz , bizleride fotolarınla gezdiğin yerleri dolaştırdığın için.Emeğine saygılar _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 14.04.2008 - 08:27 Mesaj konusu:
evt cok keyıflı olmus ((en guzel foto ıse )) balık servıse sunulmus sonrada balıgın masadakı ısı bıtın ce verdıyı poz fena yanı he he he
kısmet bakalım agustosda ben de oralarda olmak ıstıyorum kal saglıcakla _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Yol çalışması yaparken tesadüfen bulmuşlar o su kemerini 2000 yıl öncesine ait olduğunu söylüyorlar. insanlar binlerce yıl önce suyu bu derece koruyorken biz yeni yeni kıymetini anlıyoruz. zararın neresinden dönersen kardır _________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız