Motordelisi Grubu hem sayısal üstünlüğüyle hemde Spor Kulübü yapısıyla Türkiye'nin en büyük motosiklet grugu oldu..
Ve Türkiye'deki tüm şehirlerimizde MD üyeleri var..
MD İL GRUPLARI ismiyle oluşturdugumuz bu forumda yaşadıgınız şehire ait topicde kendinizi tanıtabilir ve MD Şehir grubuna dahil olabilirsiniz.
Bu bölümümü oluşturmamızdaki amaç üyelerimizin yaşadıkları şehirde birlik-beraberlik içinde olmaları ve MD adı altında organize olabilmeleri.
Aynı sevdayı paylaştıgınız ve aynı şehirde yaşadıgınız MOTOSİKLET TUTKUNU dostlar edinebilmeniz ve MD Grubuna dahil olabilmeniz için yaşadıgınız şehir'e ait topicde aşagıdaki bilgileri doldurmalısınız.
Ad-Soyad:
Doğum Tarihi:
Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:
Kullandığı Motosikletler:
A2 Ehliyet aldıgı tarih:
Hobileri:
MSN:
Fotografı:
Bu bilgilerin tamamını doldurmak zorunda degilsiniz..
BU BÖLÜMÜ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN VE BİLGİLERİNİZİ KARŞILARINA EKSİKSİZ DOLDURUN _________________ taypen_bugra ısparta_motorcu_gençlik
Kayıt: Nov 23, 2006 Mesajlar: 418 Nereden: Isparta/Gelendost
Tarih: 14.04.2008 - 08:20 Mesaj konusu:
selamlar ben de gelendosttan uzun yıllardır motor kullanıyorum askerden yenı geldım ve bir tane aldım şimdilik 125cc yamaha adım şaban ama cevrem hep ceza diyor bir araya gelsek yakın zamanda nasıl olur acaba bu siteyede 4 yıldır felan üyeyim hiç sizle karsılaşmamıştım ama iyi oldu ) neyse daha bol bol konusuruz byesss _________________ Ceza
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız