Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 303 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 13.04.2008 - 15:13 Mesaj konusu: MD Ürünleri İstanbul
MD ürünleri artık istanbulda'da mevcuttur ,temin etmek istiyen arkadaşlar tüm İstanbul organizatör arkadaşlardan irtibada geçebilir .
İzmir link: http://motordelisi.com/ftopic-49728-days0-orderasc-0.html
bedenlrinizi kesin alacak kişiler yazsın toplantı günleri getreyim sizlere .
Tarih: 14.04.2008 - 02:51 Mesaj konusu:
Biz İzmir MD olarak bu seneki buluşmalarda mümkün oldugunca MD logolu T-Shirtler giyemey karar verdik..
İstanbul MD de umarım aynı şekilde olur... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 303 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 14.04.2008 - 04:45 Mesaj konusu:
drummerhipgig demiş ki:
16 nisan da md toplantısında olucaksanız ordan almayı yada en azından sipariş etmeyi düşünüyorum..mümkünmüdür..
her ist.avrupa-anadolu buluşmasında ist.organizatörleri olarak yanımızda 3- 5 ürün olacak fakat sipariş verirseniz daha garantili olmuş olur beden ve ne istediğinizi belirtmeniz yeterli _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Biz İzmir MD olarak bu seneki buluşmalarda mümkün oldugunca MD logolu T-Shirtler giyemey karar verdik..
İstanbul MD de umarım aynı şekilde olur...
Başkanım tamam hiç çıkartmıyalım, herzaman bizde giyelim.. herzaman üzerimizde olsun ama bence siz yönetim olarak ilk önce şu T-Shirtlerin tasarımını tekrar gözden geçirin ... bu haliyle giyilebilirlikten çok firmaların reklam amaçlı ürettikleri sradan T-Shirtlere benziyor ... o yüzdende sadece etkinlikten etkinliğe giyiyoruz....
Mesela mağzalarda satışta olan T-Shirtleri inceleyiniz .. boğaz kısmını okadar kalın yapmayıp yarısı incelikte ve birazda kibar görüntüile güzel olur ...
ayrıca T-Shirtlerin kol kısımlarını okadar uzun tutmayıp azdaha kısaltabilirsiniz. T-Shirte birazda Body görünümü verirseniz ben bu T-Shirtü günlük hayattada giyerim
uzun oldu biraz saygılar _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Toplantılarda ve her türlü etkinlikte tişörtlerimizi giymeye özen gösterelim. Tişörtü olmayanlar da bence bir an önce edinsinler. Ben bu çarşamba tişörtümü giyiyorum, sizler de böyle gelin
Tarih: 15.04.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
Toplantılarda ve her türlü etkinlikte tişörtlerimizi giymeye özen gösterelim. Tişörtü olmayanlar da bence bir an önce edinsinler. Ben bu çarşamba tişörtümü giyiyorum, sizler de böyle gelin
tamero, Cumoni'nin Yuh Ulan topiği açık olsaydı sana bir yuh çekerdim. Mehmet Tan bile kendine göre bulduktan sonra sen niye bulamıyorsun. Kıy parana da al bi tane
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız