Tarih: 30.12.2007 - 22:58 Mesaj konusu: Cbr 125 e xenon far takılırmı?
Arkadaşlar Cbr 125 motoruma xenon far taktırmak istiyorum. Bu motorun aküsü orjinal xenon farı kaldırırmı? Birde Antalya'da nerde takdırabilirim ve bana ne kadara mal olur? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
xenon takarsın hergun akuyu sarj edersin.olucağa bu bastan soyliyim.uzun yolda motoru stop ettiremessin ettirirsen biradah calıstıramassın bizim farkar sürekli acık biliyosun ona akümü dayanır _________________ honda cıbır125.yıllık izinde:(
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 31.12.2007 - 13:21 Mesaj konusu:
Aynı zamanda far anahtarıda takarsan bir problem olacağını sanmıyorum. Motoru çalıştırırken xenon kapalı çalıştırıp daha sonradan açarsın _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 19.01.2008 - 11:07 Mesaj konusu:
alalnyada ben gördüm 5000k takmış bende taktırdım ama şuan sökük durumda phılıps holojenler var akü yoruyo anahtar taktırdım gt 250 de var arkadaşım taktırtırdı onda hiç etkilemedi
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eşek altın semer meselesi cbr 125e gerek yok benim xenon evde duruyo adam gibi bi motor alayım takıcam
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eşek altın semer meselesi cbr 125e gerek yok benim xenon evde duruyo adam gibi bi motor alayım takıcam
Tarih: 14.04.2008 - 18:56 Mesaj konusu:
ben taktım ama aku bosalııyo sokucem hemde yolda gıderken bosalıyo sonuyo mars basmıyo kapatıp gıdınce aku doluyo yanı sarj yetmıyo bıseye merak etık olmadı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız