Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr 125 e xenon far takılırmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr 125 e xenon far takılırmı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
acemi_007
Üye
Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Cbr 125 e xenon far takılırmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Cbr 125 motoruma xenon far taktırmak istiyorum. Bu motorun aküsü orjinal xenon farı kaldırırmı? Birde Antalya'da nerde takdırabilirim ve bana ne kadara mal olur? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Başa dön
acemi_007 Çevrimdışı acemi_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spawnem
Üye
Üye

Nereden: avcılar

MesajTarih: 31.12.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenon takarsın hergun akuyu sarj edersin.olucağa bu bastan soyliyim.uzun yolda motoru stop ettiremessin ettirirsen biradah calıstıramassın bizim farkar sürekli acık biliyosun ona akümü dayanır Göz kırpıyorum
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinalini bozma daha uzun kullan
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takarsın .
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı zamanda far anahtarıda takarsan bir problem olacağını sanmıyorum. Motoru çalıştırırken xenon kapalı çalıştırıp daha sonradan açarsın Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR_125_R
Üye
Üye

Nereden: 54_sakarya

MesajTarih: 19.01.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alalnyada ben gördüm 5000k takmış bende taktırdım ama şuan sökük durumda phılıps holojenler var akü yoruyo anahtar taktırdım gt 250 de var arkadaşım taktırtırdı onda hiç etkilemedi

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eşek altın semer meselesi cbr 125e gerek yok benim xenon evde duruyo adam gibi bi motor alayım takıcam

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eşek altın semer meselesi cbr 125e gerek yok benim xenon evde duruyo adam gibi bi motor alayım takıcam
Başa dön
CBR_125_R Çevrimdışı CBR_125_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben taktım ama aku bosalııyo sokucem hemde yolda gıderken bosalıyo sonuyo mars basmıyo kapatıp gıdınce aku doluyo yanı sarj yetmıyo Sinirlendim bıseye merak etık olmadı Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam verim almak istiyosan zahmetli işi var ... aküden kablo çekmen gerek filan falan aratırsan bir topicte detaylıca anlatılmıştı
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal