Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 14.04.2008 - 15:17 Mesaj konusu:
Çok duygulandım ya iyilik yap denize at derler ya çok güzel bir tesadüf olmuş allah böyle iyi insanları çoğaltsın inş arkadasa da geçmiş olsun olay bir yılı aşmış sanırım... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 14.04.2008 - 16:15 Mesaj konusu:
helal olsun.bir motorcunun yapacağı tüm şaylei yapmışsın .bu dayanışma hepimize örnek olsun _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Aleyküm Selam ne güzel tekrar sağlıklı ve kaskın önemini sürekli dile getirecektir Sinan arkadaşımız. ve bizlerde kaza anında soğuk kanlı davranmak gerektiğini unutmayacağız _________________ SEN BİR AŞKSIN RÜZGAR HEP PEŞİNDEYİM!
Tarih: 14.04.2008 - 17:45 Mesaj konusu:
a.s işte örnek bi olay ve insanın gurur duyacağı tablo _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
yukarıdaki linki okuyunca çok üzüldüm _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
ha evet hatırladım bu topigi hatta senden böyle bi örnek davranıs alınca cok sasırmıstık ganka
gerçi o zamanlar sen kalp hastası sanıyordun kendini ve herkeze iyil yapıyordun
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 361 Nereden: Aargau / Isvicre
Tarih: 15.04.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
Corba bahane, gerisi sahane Nightexpress
Corba seni bir ögün, Sinan kardesin sana sükrani ise senin bir ömür boyu ruhunu doyurur
Herkesin HIZIRI yakininda belki olmaz ama onun bir duasi seni nelerden koruyacaktir...bu kesin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız