Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 19-20 Nisan Pınarbaşı Yarış Pisti Etkinliği:Müjde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 19-20 Nisan Pınarbaşı Yarış Pisti Etkinliği:Müjde

İzmir MD 19-20 Nisan Pınarbaşı Yarış Pisti Etkinliği:Müjde
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TARİH: 19-20 Nisan
YER: PINARBAŞI YARIŞ PİSTİ
SAAT: 09:00 (Sabah)

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, senin motorun var mı ki piste giriyorsun hehehehehhe Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, Tertipler seni bekliyor Çok gülüyorum

Kaynak : http://www.motordelisi.com/ftopic-55498-180.html
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 14.04.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orda olup fotoğraflarınızı çekebilme düşüncesindeyim.... Göz kırpıyorum
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bornovalı
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izlemek ve eğlenceli bir ortamda bulunmak ha başkanım süper şimdiden başarılar...
Başa dön
Bornovalı Çevrimdışı Bornovalı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.04.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
ekamba, Olum sence bu fırsatı kaçırırmıyım. Seni nasıl geçerim hesabı yapmıyorum, sana yarım saatte kaç tur bindiririm onu hesap ediyorum şuanda Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
biz sizin gibi herfırsatta değil ilk kez piste çıkıcaz,
o yüzden iddalaşıp büyük konuşmam...
fakat pistten sonra şöööyle manisaya doğru kopsak nasıl olur ?? Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bakalım ozmn da bukadar rahat konuşabilecekmisin... Gülümsüyorum
az kaldı,bakalım neler olacak,fakat ne olursa olsun gazsız neşeli kazasız belasız geçsin,
başka da bişii istemiyorum ben.. Bravo

Yildiz_27 demiş ki:
ekamba, ben gırmıcem haberı ben vereyım ok Gülümsüyorum
aylardır kafamı s....tin piste gel piste gel diye,
hayırdır neden yan çiziyorsun İyi fikir İyi fikir İyi fikir
valla onu bunu bilmiyorum ama çıkmassan çenemden kurtulamassın.
video çekecem pist içinde.bilmem anladınmı...
korkma gir olm geçmiyecem seni,gel girrrrrrr..........
okadar çene yaptın,okadar meydan okudun md ortamında herdefasında yazdın,
yok piste gel yok şöle yok böle diye köpeğimi uyutmadın ömrümü yedin.
neden yan çiziyorsun şimdi.......... İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.04.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sen den kork tum da ondan he he he sen ılk defa gıreceksın bana nese veremessın sen gır ıyıce alıs bakalım sonra sen den teklıf beklıyo olucam emın ol erbılıssss Dil çıkarıyorum acemsın sen sımdı bır kac defa gır ıyıce alıs sonra sen teklıf et bana kemerenıde bagla he he he ben gelmessem ozaman konus erbılısssssss

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, asenayı tanırmısın?tanışıklığınız varmı?huyunuz kesişiyorda... Dil çıkarıyorum
neyse sen yine de gel izle bişiiler kaparsın belki... Gülümsüyorum
ulen ne adamsın yaaa,verdin gazı verdin gazı şimdi yaptığına bak,
şu senin yaptığını..........yapmaz... Sinirlendim
SARILARIN KIVIRCIK ASENA SÜLOSU SENİİİİİİİİİİ.....................

not;
bildiğin başka yer varsa oraya da gideriz.akşama hatta geceyarısına kadar izmirde olacağım.
Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 17.04.2008 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, he he he sen saka zannedıyosun demı ben se senın oranın havasını ben sız tenefus etmenı ıstıyorum kendı dost larına sor erbılısss sımdı senın ılk gırısın ben de gırersem olmaz sen acemılıyını at uzerın den ben hazırım dedıyın anda hodrı meydan kendını hazır hıssettıyınde bana haber ver okeyytoooooo erbılıssss Gülümsüyorum kal saglıcakla

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum sen once pıst olayını kendınce tart olc bıc tamam hallederız he he he he he ...... he bak sunu da kafana yaz benım en ıyı derecem ...1.05... sen kac yapabıleceksın elbetkı senın de donusunu bırılerı olcer ona gore Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, walla sınem acıkcası senın objektıfıne poz vermeyı ısterım acayıp guzel foto cekıyorsun..umarım orda olursun Bravo r1 ım yenı sezona yenı goruntusuyle hazır..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi-Pazar hava açık,güneşli...
Pistte görüşmek üzere..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Pınarbaşı'na çadır kurmaya ne dersin ? Bak havada yağışlı değilmiş Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, sen nedersın ? Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.04.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

biz sizin gibi herfırsatta değil ilk kez piste çıkıcaz

ekamba, Ben daha önce iki kez piste çıktım, oda geçen sene Gülümsüyorum Olum seninle fizana bile gelirim. Ama manisa taraflarında arkamdan fazla gelme, çok fena radyatör delerim. Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
ekamba, Ben daha önce iki kez piste çıktım, oda geçen sene Gülümsüyorum Olum seninle fizana bile gelirim. Ama manisa taraflarında arkamdan fazla gelme, çok fena radyatör delerim. Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fizana gidelim o halde senle Dil çıkarıyorum Delirdim
geçen sene meçen sene sonuçta girdin değilmi?
daha düne kadar pist farklıdır caddeye benzemez cart curt diyen siz değilmisiniz Gülümsüyorum
bi gelip görüp çıkalım piste de baktık kesmiyor manisa tarafına gazlarız Dil çıkarıyorum
radyatör delme olayı daha çok dikili bergama arasında oluyor.manisa yolunda delineceğini sanmıyorum. Bravo
sahi berhanı pert etmiştin değilmi (radyatörünü),yaw ne adamsınız yaa....... Gülümsüyorum
yarın görüşürüz.... Bravo

inşallah kazasız belasız gazsız güzel bir geçiririz.....(hiç sanmıyorum ama neyse) Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal