Tarih: 14.04.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
TARİH: 19-20 Nisan
YER: PINARBAŞI YARIŞ PİSTİ
SAAT: 09:00 (Sabah) _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Orda olup fotoğraflarınızı çekebilme düşüncesindeyim.... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.04.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
ekamba, Olum sence bu fırsatı kaçırırmıyım. Seni nasıl geçerim hesabı yapmıyorum, sana yarım saatte kaç tur bindiririm onu hesap ediyorum şuanda
biz sizin gibi herfırsatta değil ilk kez piste çıkıcaz,
o yüzden iddalaşıp büyük konuşmam...
fakat pistten sonra şöööyle manisaya doğru kopsak nasıl olur ??
bakalım ozmn da bukadar rahat konuşabilecekmisin...
az kaldı,bakalım neler olacak,fakat ne olursa olsun gazsız neşeli kazasız belasız geçsin,
başka da bişii istemiyorum ben..
Yildiz_27 demiş ki:
ekamba, ben gırmıcem haberı ben vereyım ok
aylardır kafamı s....tin piste gel piste gel diye,
hayırdır neden yan çiziyorsun
valla onu bunu bilmiyorum ama çıkmassan çenemden kurtulamassın.
video çekecem pist içinde.bilmem anladınmı...
korkma gir olm geçmiyecem seni,gel girrrrrrr..........
okadar çene yaptın,okadar meydan okudun md ortamında herdefasında yazdın,
yok piste gel yok şöle yok böle diye köpeğimi uyutmadın ömrümü yedin.
neden yan çiziyorsun şimdi.......... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 16.04.2008 - 21:09 Mesaj konusu:
ekamba, sen den kork tum da ondan he he he sen ılk defa gıreceksın bana nese veremessın sen gır ıyıce alıs bakalım sonra sen den teklıf beklıyo olucam emın ol erbılıssss acemsın sen sımdı bır kac defa gır ıyıce alıs sonra sen teklıf et bana kemerenıde bagla he he he ben gelmessem ozaman konus erbılısssssss _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 16.04.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
Yildiz_27, asenayı tanırmısın?tanışıklığınız varmı?huyunuz kesişiyorda...
neyse sen yine de gel izle bişiiler kaparsın belki...
ulen ne adamsın yaaa,verdin gazı verdin gazı şimdi yaptığına bak,
şu senin yaptığını..........yapmaz...
SARILARIN KIVIRCIK ASENA SÜLOSU SENİİİİİİİİİİ.....................
Tarih: 17.04.2008 - 08:07 Mesaj konusu:
ekamba, he he he sen saka zannedıyosun demı ben se senın oranın havasını ben sız tenefus etmenı ıstıyorum kendı dost larına sor erbılısss sımdı senın ılk gırısın ben de gırersem olmaz sen acemılıyını at uzerın den ben hazırım dedıyın anda hodrı meydan kendını hazır hıssettıyınde bana haber ver okeyytoooooo erbılıssss kal saglıcakla
sen once pıst olayını kendınce tart olc bıc tamam hallederız he he he he he ...... he bak sunu da kafana yaz benım en ıyı derecem ...1.05... sen kac yapabıleceksın elbetkı senın de donusunu bırılerı olcer ona gore _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 18.04.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
Cumartesi-Pazar hava açık,güneşli...
Pistte görüşmek üzere.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6852 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 18.04.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
Alıntı:
biz sizin gibi herfırsatta değil ilk kez piste çıkıcaz
ekamba, Ben daha önce iki kez piste çıktım, oda geçen sene Olum seninle fizana bile gelirim. Ama manisa taraflarında arkamdan fazla gelme, çok fena radyatör delerim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 19.04.2008 - 13:15 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
ekamba, Ben daha önce iki kez piste çıktım, oda geçen sene Olum seninle fizana bile gelirim. Ama manisa taraflarında arkamdan fazla gelme, çok fena radyatör delerim.
fizana gidelim o halde senle
geçen sene meçen sene sonuçta girdin değilmi?
daha düne kadar pist farklıdır caddeye benzemez cart curt diyen siz değilmisiniz
bi gelip görüp çıkalım piste de baktık kesmiyor manisa tarafına gazlarız
radyatör delme olayı daha çok dikili bergama arasında oluyor.manisa yolunda delineceğini sanmıyorum.
sahi berhanı pert etmiştin değilmi (radyatörünü),yaw ne adamsınız yaa.......
yarın görüşürüz....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız