Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ghostrider 3 Goes Crazy in Europa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ghostrider 3 Goes Crazy in Europa

Ghostrider 3 Goes Crazy in Europa
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 23.03.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Ghostrider 3 Goes Crazy in Europa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar serinin üçüncüsü. bilgisayarımdan paylaşım vericektim ama burda gecelik güç kesilimi yapıyorlar. üniv. in bilgisayarı. Bitcomet dye bir program var. çok çabuk indiriyor videoları. programı kurduktan sonra download ettiğiniz videonun dosyasını bitcomet programı ile çalıştırın. download başlayacaktır. iyi seyirler...

program download linki:http://download.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet.exe

Ghostrider 3 download dosyası:
http://www.torrentspy.com/download.asp?id=87636
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 23.03.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben indirdim ve izledim.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.03.2005 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun için "Videolar" bölümümüz var..Video Topiclerini o bölüme açalım lütfen..

Taşıdım..
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 23.03.2005 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
anlatın bakalım arkadaşlar yaaa bu ghostrider nası bi adammış motorla ne tür hareketler yapıyoooo çook met ediyolar bu herifi özelliği neymiş
(bana bi ghostrider3 cd si aldıracaksınız haaa)

slm
herkesin yaptığından daha değişik hareketlermi yapıyoomuuş valla merak ettim şimdi .... yoksa bu adam herkesten hızlımı......(bi çoook avrupa cd leri seyrettim hiç bunun gibi met edilenini duymadım

Ardarda 2 mesaj birleştirildi. (ps.:Lütfen eklemek istediklerimizi sağ üst köşedeki "EDIT" e basarak ekleyelim.Ard arda yeni mesaj göndermeyelim..Teşekkürler)---eidyllion---
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2005 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ghostrider artık bu işi profesyonelliğe döken biri.. Motoru yemiş tüm çıkarmış.. Çok gülüyorum
Trafikte olur olmaz şeyler yapıp, izlerken adrenalin salgılatan biri. Bunun yanında trafik polisleriyle falan dalga geçmesi de cabası.. Gösteriş esnasında birden fazla kamera işin içine giriyor ve görüntüler oldukça da kaliteli.. Kim olduğu ne yaptığı bilinmiyor.. Çeşit çeşit envai araçlara binip trafikte geziniyor. (Bkz: ghostrider 2 kar arabası ile yaptığı şeyler)..
Ama genel motoru simsiyah plakasız bir GSXR 1000..
Avrupa'nın kaymak gibi yollarında 300 km/h ile 30 dk gidebilen biri.. (GR3)
500 hp hayabusayla 300 km/h ile tek teker yapan biri..(GR 2)

İzlemenizi tavsiye ederim.. Ama üçünü de sırasıyla izlerseniz daha faydalı olacaktır.. Ama yer yer motosikletin arabalardan 16 kat daha fazla tehlikeli olduğu ve bu yapılan hareketleri denememezi belirten yazılar var..
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cakko
Üye
Üye

Nereden: istanbul / ankaraa

MesajTarih: 24.03.2005 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi su videoyu baska yerden indiremezmiyiz , ben beceremedimde :oops:
Başa dön
cakko Çevrimdışı cakko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2005 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim cakko en iyi ve hızlı yolu bu =)
Başa dön
numaniko Çevrimdışı numaniko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ninjazx10r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.03.2005 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benim bildiğim cakko en iyi ve hızlı yolu bu =)
EVET
Başa dön
ninjazx10r Çevrimdışı ninjazx10r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cakko
Üye
Üye

Nereden: istanbul / ankaraa

MesajTarih: 26.03.2005 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam abiler cok saolun, indirmeye basladim zaten basardim sonunda
Başa dön
cakko Çevrimdışı cakko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeroPuch_N-girl
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.03.2005 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

indiremedim nasıl oluo bu yaw???
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2005 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeroPuch_N-girl,

http://download.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet.exe

bu siteden bitcomet programını indirip bilgisayarına yüklüyorsun..

Sonra da
http://www.torrentspy.com/download.asp?id=87636

sitesinden torrenti indirip çalıştırıyorsun.. Çıkan pencereye Ok diyorsun..
ADSL bağlantı olması tercihtir. Dial Modem le bir kaç hafta uğraşıp yüklüce bir tel faturası verirsiniz.
Boyutu yanlış hatırlamıyorsam 1,5 GB falan olması lazım..
Gerekli kodeclerin yüklü olması lazım.. Eğer yüklü değilse çok uğraşmadan google dan K-lite Codec Pack yüklerlerse sorunsuz bir görsel şölen başladı demektir.
Div-x olan bu videoyu ben DVD player da izlenecek duruma getirdim..
Başa dön
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.03.2005 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okadar anlattim yukarida hala indiremien arkadaşlar var. Anlatma kabiliyetim iyi değil demek :oops:
Başa dön
numaniko Çevrimdışı numaniko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.03.2005 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.37 gb abi 2 gündür download ediyor %97 de bu gun saat 16 gibi down olmus olacak umarim Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.04.2005 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben indirdim ama izleyemiyorum Ağlıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
lvnt_ip Çevrimdışı lvnt_ip Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2005 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lvnt_ip sorun ne ? codec falan mı yok. google dan divx codec die aratıp codec yüklemen lazım bulamassan ben sana link gönderirim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal