Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 10:26    Mesaj konusu: İstanbul MD, savaş boyalarınızı sürün Paintball'a gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

23 Nisan, neşe doluyor insan Delirdim

Evet arkadaşlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olduğundan hemen değerlendirelim dedik ve uzun zamandır yapılmamış bir organizasyonu canlandırmaya karar verdik..
Ellerimizde işaretleyicilerle, halk dilinde silahlarla Çok gülüyorum ; atlayacağız, zıplayacağız, yerlerde yuvarlanacağız, vurulmayıp karşı takımı rengarenk boyayacağız Delirdim

Paintball

Evet! Bu oyunu duydunuz ve hatta televizyonda da izlediniz...
İşte katılmak ve oynamak için size bir şans...
Çocukken oynadığınız heyecan verici bu oyunda, şimdi de kanınızda akıp giden adrenalini hissedeceksiniz

Eğlendirici, sportif, stratejik, aktivasyon yönü ağır basan zevkli ve eğitici bir takım oyunu olan Paintball, takım ruhunu destekleyen tarafıyla hem eğitim, hem de bedensel faaliyetle zekânın bir arada kullanılmasını sağlar. Bireylerin birlikte hareket edebilme yetilerini ortaya çıkaran ve stresten arındıran bu zevkli oyun, takım yakınlaşmasına yapıcı katkılar da bulunmaktadır.

Ağaçların arasından mümkün olduğunca az ses çıkartmaya, hatta hiç ses çıkartmamaya çabalayarak, kayarak geçmeye çalışıyorsunuz. Önünüze gelen kayanın etrafını dolaşıyorsunuz ve aşağı doğru süzülüyorken, aşağıda üç karşı takım oyuncusunu görüyorsunuz! Fakat onlar sizi henüz duymadılar ve göremiyorlar... Dikkatlice nişan alarak, heyecandan tetiği de fazla sıkarak gereksiz atış yapmamaya çalışıyorsunuz.

Sessizce tüm karşı takımın oyuncularını işaretlemek için dikkatinizi yoğunlaştırıyorsunuz.
Ve tetiğe basıyorsunuz. İşaretleyicinizden çıkan boya kapsülü diğer takım oyuncuları üzerinde patlıyor. SPLATT!!!

Gidilecek Yer: Akay Paintball, Kilyos
http://www.akaypaintball.com/tr/

Ücretlendirme : Kişi başı 15 YTL (Tulum, koruyucu maske, koruyucu yelek, işaretleyici ve 50 adet kapsül dahil)
Extra kapsüller 5 YTL (50 adet)

Kroki :

Toplanma / Kalkış : 11.00 Maslak BP
11.30 Tekerler döner arkadaşlar

İzninizle önceki organizasyonlardan da bir kaç resim ekleyelim..

Haydi İstanbul MD, coşmayaaaaa!!!!!!!

Tüm gezilerde grup sürüşü ve kuralları geçerlidir.
Gezi kuralları ile ilgili topik.
http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html

NOT: Bu organizasyon için Akay Güvenlik Sistemlerine kapora vermemiz gerekli olduğundan, gelmeye kesin gözle bakan arkadaşların Çarşamba akşamı çayır çimen toplantısında
kişi başı ücretlerini önceden getirebilmelerini rica ederiz .
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler

Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.04.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAVULUN GELDİM .Digav Digavv dıgavvvv helal beee boyıcam hepinizi Delirdim Delirdim

En son derkunt tarafından 15.04.2008 - 10:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 15.04.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, arno biz çalışıyoruz .iyi eğlenceler güzel organizasyon tebrikler Bravo Alkışlıyorum Motordelisi
uzunh1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belli bir kontenjan var mı, yoksa benzinini dolduran gelsin mi?
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cankat demiş ki:
Belli bir kontenjan var mı, yoksa benzinini dolduran gelsin mi?

Kontenjan yok arkadaşlar, ne kadar kalabalık olursak, oyun da o kadar zevkli olur. Bravo

Hadi bakalım parmakları görelim Göz kırpıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüüh,benim o gün çok önemli bi buluşmam var,okulda 23 Nisan'ı kutluyo olacağız,siz paintball oynarken bizde çuval yarışı,yumurta yarışı,boyama yarışı(bi nevi paintball sayılır Gülümsüyorum ) yapıcaz bücürlerimleeee Gülümsüyorum

Hepimize iyi eğlenceler şimdiden. Bravo
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arno kardeşim. çok güzel bir activite. beni iki kişi olarak yaz. akşam çocuklarla konuşayım. 12 kişide olabiliriz büyük ihtimalle ööle olacak... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
------mrtplt73@hotmail.com----
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O zaman ufaktan bir liste yapmaya başlayalım

1- strider
2- Derkunt
3- maniacalbay x 2

Hadi bakalım diğer parmakları da görelim.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

O zaman ufaktan bir liste yapmaya başlayalım

1- strider + 2
2- Derkunt
3- maniacalbay x 2

Hadi bakalım diğer parmakları da görelim.

Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelıyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şirketten kaçarsam gelebilirim Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- strider
2- Derkunt
3- maniacalbay x 2
4-VOLKANRR+
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- strider + 2
2- Derkunt
3- maniacalbay x 2
4-VOLKANRR+
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorummmm Bravo

1- strider + 2
2- Derkunt
3- maniacalbay x 2
4-VOLKANRR+
5-HIZ TUTKUNU
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin

En son HIZ-TUTKUNU tarafından 15.04.2008 - 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eglenceli bir etkinlik...
aslında PİKNİK ile birleştirip bizimde İzmir de yapmamız lazım..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye