Sinem ellerine sağlık fotolar her zamanki gibi harika
Nur doğum günün kutlu olsun sağlık başarı mutluluk dolu bi hayat geçirmeni temenni ederim _________________ --Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
çok eğlendikk
çok güzel bir gündü ama 10UR1 YANİ ONUR yan çizdi erken kaçttıı bide süperdi yazmışsın hem geç gel hem erken kaç sonra süperdii kandıramasınnn _________________
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 14.04.2008 - 22:10 Mesaj konusu:
paylaşım için teşekkürler güzel bir gece olmuş _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Teşekkürlerrr teşekkürlerr....
En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyleee sevgiler.. _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 15.04.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
Doğum günün kutlu olsun Nur. Katılamıyorum son günlerde, kusura bakma, ama kalbim sizlerle hep.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız