Yolda geçerken 3 SS görüdüm bir tanesi kaza yapmış diğerleri sağ tarafa çekmişlerdi kazadan tam haberi olan varmıı
uzakdan gördüğüm ön tarafın komple darma duman olduğu inşalllah arkadaşa bir şey olmamıştır
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1634 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.04.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
Bende gördüm o kazayı.. Başakşehirden aksaraya gidiyordum dedim bi yüzyıla arkadaşın mekana uğrayayım.. kazayı gördüm işte giderken ama duramadım inşallah bişi yoktur. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 14.04.2008 - 01:03 Mesaj konusu:
arkadaşım coşkundan yeni duydum sölemesine göre makina 600rr mış kamyona arkadan çarpmış şase depoya kadar dümdüz olmuş sanırım sürücü ölmüş umarım doğru değildir 5-6 motor geziden dönerken de avcılarda önümüzde 150 zat arabaya girdi artçı ve sürücüde kask yoktu olaya müdehale ettik allahtan önemli bişi yoktu dikkat diyorum başka bişi diyemiyorum _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
En son kdrygz tarafından 14.04.2008 - 01:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.04.2008 - 01:18 Mesaj konusu:
daha dikkatli olmak lazım sezona üzücü haberler damgasını vurmasın her zaman full koruma _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 14.04.2008 - 01:33 Mesaj konusu:
bu ne ya böyle daha sezon baslamadan böyle olursa sezonda naparız işallah yalnış duymusundur sürücüye bişey olmamıstır _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
havalar ısındı herkes motorlarını cıkardı kazalarda basladı maalesef.. umarım kotu bır seyı yoktur _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.04.2008 - 02:45 Mesaj konusu:
Torkk demiş ki:
Bu tarz haberleri duyunca motordan korkar oldum işşallah arkadasa bir sey olmamıstır
Motor cansız bir makine...
Sephaya alırsın öylece durur durdugu yerde..
Onu kullanan tehlikelidir..Yada ona kaza yaptıran aracı,minbüsü,kamyonu kullanan beyin tehlikelidir..
Motosiklet cansız bir varlık..Korkunuz ya kendinizden yada karşınızdakinden olsun..
Umarım ölüm duyumu yanlıştır..
Üzüldüm _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Feb 12, 2008 Mesajlar: 546 Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay
Tarih: 15.04.2008 - 16:59 Mesaj konusu:
inş. bişeyi yoktur böyle haberler almak gerçekten kötü biraz daha dikkatli olalım kendinizi düşünmüyorsanız bile sizi sevenleri düşünerek hareket edelim...
sezon hıc ıyı baslamadı konya md nın gecen sene yaptıgı gıbı m olarak kurbanmı kessek ne yapsak.fena fıkırde degıl hanı.belırlene bır gunde tum bolge md lerı kurban kesıp kan akıtsa tam super olur gubume gelıyor.kaza yapan arkadaslarda onemlı bısey yoktur umarım.lum olayınındabılen bırısı tarafından netlık kazandırılmasını ve hayırlı haberlerı almayı cok ıstıyorum.yaralı olnalarada acıl sıfalar.lutfen dıkka arkadaslar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız