Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Krediyle motor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Krediyle motor..

Krediyle motor..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumGeceRock, kredi işinden çok daha saçma olan kredi ile çinli almak!! kredi ile kaliteli birsey alacaksan ve ayağını yorganına göre uzatırsan bence faydalı ve kişileri hayallerine kavuşturan bi yol! bu hayat sartlarında ayda 1.000ytl maaş alan bi ögretmen nasıl bi 1000RR alsın?? tek yolu kredi!! ve ayağını yorganına göre uzatırsa motoruda olur borçta biter!! kredisiz 30.bin ytle vercek adamların aylı geliri 3-5bin ytl den az olamaz??
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.04.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Gülümsüyorum tektekeri denemisya oraya yaziyorum.
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.04.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, nezaman denemişim tekeri!! ben kendimi yeterli görmem tek tekerde debriyaj kullanmadan zaman zaman gazla yaparım ama bunun için idman yeri olan otoban kenarına giderim yolda denemem!! bana son derece gereksiz motora zarar veren ve 30.ytl makina ile oynanmıcak bir kumar olarak gelir!! 10m. önümde 2007R1 tekerde patladı kullanan arkadasta pist yarışcısıydı ha bws ile teker yapıyorum o neseli bişey!! race ile hele orjinal grenaj ile yapmak mantıklı değil.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

96 da zx6 vardı o zamanlar yapardım,o zaman dan bu yana hiç yapmadım,ayrıca iyi indiremezsen makineyede zararlı ,hiç geregi yok.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

Ayrıca motor yağı karterin arkasında toplandıgından ,yeterli yaglama yapamayacagından tavsiyede edilmez.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, SABERS, ikinizden de ozur dilerim. bir konunun icine baska bir konu sokmus oldum. ama ozelden msj gec gidiyor. Srad_han 'dan acil cevap almak icin oldu..iyi geceler herkese
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 15.04.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer, sen gitgide guzelleştirdin topiclerini Çok gülüyorum
evet cidden haklılık payı var kredi ve kredi kartı kullanmayı bilen adamlar için bi güzellik ve kolaylıktır parası olan kadı kızı.... Çok gülüyorum sözü cidden yerinde ama eğer bi şeye bir anda erişemiyosan kredi kullanabilirsin ama kendini bilmelisin kimse ödiyemiyceği borçların altına girmesn altına en kral makinayı da alsan içine koyucak benzinin olmadıktan kapıda yattıktan snra anlamı kalmaz İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 15.04.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korusun sakın krediye baş vurmayın ben yemin ettim ileride 1 lira için bile kredi çekmem diye çünkü çevremi görüyorum kredi batağı içinde kredi kartı olmadan daha önce çok mutlu oluyolardı şimdi herkez kanlı bıçaklı Allah korusun AMAN diyorum Bravo Ne motosiklet için ne de başka bişey için faizler düşüyor bişey olmaz falan hadi be sende çok abartmışsın demeyin dinleyin krediye sakın baş vurmayın Bravo Kredi Beğenmedim
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, oguz_92, ikinizede çoook teşekkür ederim... Motor için kredi gerçekten tehlikeli....
Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer,eline sağlık dostum Bravo Göz kırpıyorum Alkışlıyorum avrupada kredi kartlarının üzerine "dikkat servete zarar verebilir" diye yasal bir notun olduğunu duymuştum ki diğer kredilerde tamamen aynı mantıktadır,bankalar para alıp satan yerlerdir ve çok para kazanmayacakları işleri yapmazlar.buna kızmıyorum gidersem para kazanırlar ben artık sadece maaşımı almaya gidiyorum hehehehehehehe Delirdim

PaRiS-R1, tamda yazmak istediğim şeyleri yazmışsın dostum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ,evet beyler aldığınız kredilerde borç sonuna kadar ödeyeceğiniz faizi bankalar ilk taksitlerde alır ve eşeği gölgeye bağlar,sen birde 3. yıl paranın tamamını ödeyeyimde şu borçtan kurtulayım dedinmi senden iyi müşteri yoktur o banka için Gülümsüyorum bu sistemi çoğu insan bilmiyor ve bu hataya düşüyor aman ha dikkat beyler,iyi düşünün ondan sonra karar verin krediye,tabi bu hesap kitap işi yinede her koyun kendi bacağından asılır Göz kırpıyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bankaları,güneşli havalarda eline şemsiye verip yağmurlu havalarda elinden alan bir kurum olarak görüyorum.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banka= modern tefeci ama kredi kullandim.bazen gerekiyor.ev,iş bir de motor için ödemeleri dikkatle düşünerek alınabilir..
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

krediyle motor alacağıma biisklete binmeyi tercih ederim
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam sen bi sabah al motoru bi sil temizle geç karşısına bi çay iç. hatta ufak modifiyeler falan yaptır. baba gibi bin motoruna doya doya para biriktirine kadar.
bak biz daha motor bile alamadık . ne zamandır para biriktiriyorum ama kendi ekonomisi olmayan biri olarak çok zor. Millet de bıraksın senin cc in az benimki çok işlerini. ne öyle çocuk gibi benim babam senin babanı döver gibi..
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azla yetinmeyen cogu bulamaz dıye bır ata sozu vardır.
o arkadas resmen bu tezı dogrulamıs Bravo
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil_ksk, Gülümsüyorum evet ama çok pahalı bi doğrulama oldu bu...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal