Tarih: 16.04.2008 - 02:50 Mesaj konusu:
ilk çayır-çimen buluşması olduğu zamanda yağmur bekleniyodu ama bi gram bile yağmadı meteoroloji yanlış tahminlerde bulunuyo bu aralar
ilk buluşmadada büssürü tatlı geliyodu ama yalan oldu sadece ben getirmiştim tatlı getirenler az getirmeyin sakın geç gelenler oluyo sonra onlara kalmıyo tatlı gevezehanim, fırça atmıştı bana bu yüzden
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 315 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 16.04.2008 - 05:09 Mesaj konusu:
yarın hava falan yağmaz kanımca , kaçkere yağmur yağacak dendi fakat hava yaz gibi oldu bence havayı sorun etmeyin ,yağsa bile bizleri rahatsız edecek boyutta olucağını sanmıyorum. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Nymphia, ben gelmeden sakın pastayı çıkarma arabadan çok kızarım hatta kıpkırmızı olurum
ya baba neden çikolatalı ben bögurtlenlı sevıyorum
nymphia,, gel guzelıım gel hangı delı delının yanında yabancılık çekmıs
sen çekıceksın aramıza hoş geldın
volkan rr ,,hayırdır abı pasta nıye çıkmıyor arabadan bak arabaya ben gırer yerım ona göre hehehehehehehh
hemde rıdvanla bak karışmam
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ay buz bızım delıler nekadar koftı motorcu oldunuz yagmur falan fılan
ıslananlara branda çekerız erımezler
hadı hadı aksama görüşelım hep beraber _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 16.04.2008 - 08:52 Mesaj konusu:
hava günlük güneşlikkkk..
haydi çayıra çimene _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
yok arnocum yagmur yagıcakmıs bızımkıler
oturucakmıs evde bak bak bak sen su olaya tabı gunluk guneşlık
gelıyorsunuz aksam dıımıııııııı sekerımmmmm _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız