Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Ürünleri İstanbul

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Ürünleri İstanbul
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, abinin dediği gibi biraz daha ciks olsa bencede daha süper olabilir satışlar patlar tahminimce tabi bu mümkünse hem ayrı bi havası olur tabi bu benim düşüncem
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ürünler güzel, her bir deliye gerekli MD li, yani deli olduğu nasıl belli olacak Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 16.04.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
ürünler güzel, her bir deliye gerekli MD li, yani deli olduğu nasıl belli olacak Çok gülüyorum

tamero

İlkin Senin alman lazım senin ne şapkan ne tşortun var Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 16.04.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SZR59, göndeririz sen adresinle birlikde para makbuzunu faxla onay alındığı an sendedir
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, ben toplantıta gelemiyeceğim birebir sen de temin edebilirmiyim mümkünse ? ?
yzfr142 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 16.04.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, canım kardeşim ne demek yani mehmet tan bile

biliyorsun ben ince ve narin birisiyim en azından ruhen yani en

azından yaşımıza hürmet böyle dikey cümleler kurmazdın ya her halde

dilin sürttü ben duymamış olayım....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tamero, sana göre beden var xxl ist .org. alabilirsin

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

istanbul dışı almak isteyenlere izmirden yurt içi korgo ile ulaştırılıyor

havalesini yapıyorlar kargoyla hemen yollanıyor...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 20.04.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 24.04.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipariş veren yokmu arkadaşlar her buluşmada sizlerin sunmuş olduğu siparişlere göre bedeninize göre Tshirt yada w.shirt ,kolye ,şapka getireceğim
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 24.04.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım arkadaşlar toplantılara md t-shirt leri katılalım. topic up

Son Mesajdan 92 saat 36 dakika sonra eklendi:

t-shirt siparişleri buraya arkadaşlar istanbul md için.
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
tamero, Cumoni'nin Yuh Ulan topiği açık olsaydı sana bir yuh çekerdim. Mehmet Tan bile kendine göre bulduktan sonra sen niye bulamıyorsun. Kıy parana da al bi tane Sinirlendim

Alamaz ki... Gülümsüyorum
Bana uyan tamero ya da uyuyormuş (bize uyan bedenlerin tamamını piyasadan topladım) Göz kırpıyorum

Ha, neden mi bunu yaptım?
Yahu neden olacak? Benim meşhur YUH ULAN topiğime kilit vurmuşlar... Şok oldum
İntikam.. intikam.. İNTİKAAAMMM... Sinirlendim
cumoni Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolyenin resmini nerde görebilirim
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delux
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tişortlar baya güzel...
Başa dön
delux Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende almak istiyorum yurt disina gönderiyormusunuz bir iki resim cekeyim danimarkada onlarla reklamimiz olsun Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygteses
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenı modellerın fotosu daha yokmu Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
ygteses Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 02.06.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
HakanDincer demiş ki:
Biz İzmir MD olarak bu seneki buluşmalarda mümkün oldugunca MD logolu T-Shirtler giyemey karar verdik..
İstanbul MD de umarım aynı şekilde olur...

Başkanım tamam hiç çıkartmıyalım, herzaman bizde giyelim.. herzaman üzerimizde olsun ama bence siz yönetim olarak ilk önce şu T-Shirtlerin tasarımını tekrar gözden geçirin ... bu haliyle giyilebilirlikten çok firmaların reklam amaçlı ürettikleri sradan T-Shirtlere benziyor ... o yüzdende sadece etkinlikten etkinliğe giyiyoruz....

Mesela mağzalarda satışta olan T-Shirtleri inceleyiniz .. boğaz kısmını okadar kalın yapmayıp yarısı incelikte ve birazda kibar görüntüile güzel olur ...
ayrıca T-Shirtlerin kol kısımlarını okadar uzun tutmayıp azdaha kısaltabilirsiniz. T-Shirte birazda Body görünümü verirseniz ben bu T-Shirtü günlük hayattada giyerim

uzun oldu biraz saygılar Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

+1 Bravo Bravo
Bu Arada
Başkanım Bende Benim Bedene Uygun Bol T-Shirt İstiyorum Pislick'in Xl Si Normal Oluyor XXL Alsam Bol Dururmu Bi Fikriniz Varmı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye