Tarih: 16.04.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
deliemin, abinin dediği gibi biraz daha ciks olsa bencede daha süper olabilir satışlar patlar tahminimce tabi bu mümkünse hem ayrı bi havası olur tabi bu benim düşüncem _________________ karakral1@hotmail.com
Tarih: 16.04.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
SZR59, göndeririz sen adresinle birlikde para makbuzunu faxla onay alındığı an sendedir _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 301 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 24.04.2008 - 00:12 Mesaj konusu:
sipariş veren yokmu arkadaşlar her buluşmada sizlerin sunmuş olduğu siparişlere göre bedeninize göre Tshirt yada w.shirt ,kolye ,şapka getireceğim _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 444 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 24.04.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
hadi bakalım arkadaşlar toplantılara md t-shirt leri katılalım. topic up
Son Mesajdan 92 saat 36 dakika sonra eklendi:
t-shirt siparişleri buraya arkadaşlar istanbul md için. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 4215 Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL
Tarih: 15.05.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
tamero, Cumoni'nin Yuh Ulan topiği açık olsaydı sana bir yuh çekerdim. Mehmet Tan bile kendine göre bulduktan sonra sen niye bulamıyorsun. Kıy parana da al bi tane
Alamaz ki...
Bana uyan tamero ya da uyuyormuş (bize uyan bedenlerin tamamını piyasadan topladım)
Ha, neden mi bunu yaptım?
Yahu neden olacak? Benim meşhur YUH ULAN topiğime kilit vurmuşlar...
İntikam.. intikam.. İNTİKAAAMMM... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 457 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 02.06.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
HakanDincer demiş ki:
Biz İzmir MD olarak bu seneki buluşmalarda mümkün oldugunca MD logolu T-Shirtler giyemey karar verdik..
İstanbul MD de umarım aynı şekilde olur...
Başkanım tamam hiç çıkartmıyalım, herzaman bizde giyelim.. herzaman üzerimizde olsun ama bence siz yönetim olarak ilk önce şu T-Shirtlerin tasarımını tekrar gözden geçirin ... bu haliyle giyilebilirlikten çok firmaların reklam amaçlı ürettikleri sradan T-Shirtlere benziyor ... o yüzdende sadece etkinlikten etkinliğe giyiyoruz....
Mesela mağzalarda satışta olan T-Shirtleri inceleyiniz .. boğaz kısmını okadar kalın yapmayıp yarısı incelikte ve birazda kibar görüntüile güzel olur ...
ayrıca T-Shirtlerin kol kısımlarını okadar uzun tutmayıp azdaha kısaltabilirsiniz. T-Shirte birazda Body görünümü verirseniz ben bu T-Shirtü günlük hayattada giyerim
uzun oldu biraz saygılar
+1
Bu Arada
Başkanım Bende Benim Bedene Uygun Bol T-Shirt İstiyorum Pislick'in Xl Si Normal Oluyor XXL Alsam Bol Dururmu Bi Fikriniz Varmı _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız