motorun üzerinde değilsin sana böyle bi ceza kesemez bence sıkıyosun birazdaha komplike bişiler yazman lasım burdakileri kandırmak için _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Yahu geçen sene Konyanın en işlek caddesini yaktım. Polislerin gözünün içine baka baka
Adamlar gördü beni, göz göze geldim takribi 3-4 ü Trafik 5-6 sı Yunus olmaz üzere 10-12 polis vardı.
Dükkanın sokağına döndüm, motoru park ettim aradan 2 dk. geçti, geçmedi polisler pat damladı.
Motorun plakayı sorguluyorlar filan Dedim buyrun
Bu motorun sahibi senmisin dediler, evet dedim. Evraklarını ver dedi, Tabi dedim verdim ruhsatı. Ehliyetini ver dediler, Ehliyetim yok dedim.
Sendin az önce süren dimi dediler, evet dedim. Ehliyetin yok nasıl geziyorsun dediler, abi dedim durdursaydınız boynum kıldan inceydi ama ben şu anda dükkanımın önündeyim dedim. Şimdi ehliyetin yok mu senin dediler, yok dedim
Olum sen manyakmısın dediler, Yoo dedim Ehliyeti versem napacaksınız dedim, ceza yazacaz dediler. Dedim yazamazsınız, motorun üstünde değilim, mevzuaat bu şekilde dedim. Hiçbişey demeden gittiler, haa arkamdan ceza geldi, çevre kirliliği adı altında ok! Ama duran motora hele hele Memur kıyafetsiz bir trafik polisi ceza filan yazamaz....
Yahu radar durdurdu beni, Adamın kim olduğunu bile bile sen kimsin kardeşim dedim, Ben radar ekibinden sivil memur filan filanım dedi, bana arabasının uzun antenini gösteriyor. Git işine ya dedim, gazladım gittim
Tarih: 16.04.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
gecen seneki cezası 600 ytl peşin ödersen 450
bende ehliyetimi cıkartamadan önce cevirmede yakalandım
yakaladılar ya hiç bişey dinlemediler
sertifikam var vaktim olmadı dedim yemedi
hakim karşısına bile cıkmıyosun tebligat geliyo 10 içinde yatırırsan sorun yok
bu arada sanada geçmiş olsun _________________ hayat üçbuçukla dört arasındadır.
ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
Tarih: 16.04.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
bence yalan söylüyor ben inanmadım maksat muhabbet olsun diye yazmış kuru gürültü adam başka bi yerin polisi görev yeri degil mahkemeye sevketmiş adama gülerler be
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
başka bi ihtimal mesela lacak kişi polisleri aradı gelin bu adama ceza yazın dedi sende oturdun polislerimi bekledin gelsin ceza yazsın diye elin armutmu topladı o sırada bas git _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız