Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosikletimi satiş hikayesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosikletimi satiş hikayesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun üzerinde değilsin sana böyle bi ceza kesemez bence sıkıyosun birazdaha komplike bişiler yazman lasım burdakileri kandırmak için Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aynux
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani durust insan yok üklemizde biri bi hata yapsa gormezden gelir herkez diyosunuz... yazik valla yazik derim.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kyra
Üye
Üye

Nereden: İst/Maltepe

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba Bravo Bravo

komik...
Başa dön
Kyra Çevrimdışı Kyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

patlamış mısır alıp geliyom Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu geçen sene Konyanın en işlek caddesini yaktım. Polislerin gözünün içine baka baka Çok gülüyorum
Adamlar gördü beni, göz göze geldim takribi 3-4 ü Trafik 5-6 sı Yunus olmaz üzere 10-12 polis vardı.
Dükkanın sokağına döndüm, motoru park ettim aradan 2 dk. geçti, geçmedi polisler pat damladı.
Motorun plakayı sorguluyorlar filan Çok gülüyorum Dedim buyrun
Bu motorun sahibi senmisin dediler, evet dedim. Evraklarını ver dedi, Tabi dedim verdim ruhsatı. Ehliyetini ver dediler, Ehliyetim yok dedim.
Sendin az önce süren dimi dediler, evet dedim. Ehliyetin yok nasıl geziyorsun dediler, abi dedim durdursaydınız boynum kıldan inceydi ama ben şu anda dükkanımın önündeyim dedim. Şimdi ehliyetin yok mu senin dediler, yok dedim Çok gülüyorum
Olum sen manyakmısın dediler, Yoo dedim Çok gülüyorum Ehliyeti versem napacaksınız dedim, ceza yazacaz dediler. Dedim yazamazsınız, motorun üstünde değilim, mevzuaat bu şekilde dedim. Hiçbişey demeden gittiler, haa arkamdan ceza geldi, çevre kirliliği adı altında ok! Ama duran motora hele hele Memur kıyafetsiz bir trafik polisi ceza filan yazamaz....

Yahu radar durdurdu beni, Adamın kim olduğunu bile bile sen kimsin kardeşim dedim, Ben radar ekibinden sivil memur filan filanım dedi, bana arabasının uzun antenini gösteriyor. Git işine ya dedim, gazladım gittim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir durum daha var sankı arkadas bu durumdan hıc rahatsız degıl sankı Çok gülüyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, abi bi tane de bana getirsene Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu mesele uzaRR...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç İstemiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aynux
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla demiş ki:
bu mesele uzaRR...

uzaman abi ben bişey demiyecem artik Üzgünüm
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, isterden bide dee yerin dibine batmış durumdasın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 16.04.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen seneki cezası 600 ytl peşin ödersen 450
bende ehliyetimi cıkartamadan önce cevirmede yakalandım
yakaladılar ya hiç bişey dinlemediler
sertifikam var vaktim olmadı dedim yemedi
hakim karşısına bile cıkmıyosun tebligat geliyo 10 içinde yatırırsan sorun yok
bu arada sanada geçmiş olsun
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 16.04.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yalan söylüyor ben inanmadım maksat muhabbet olsun diye yazmış kuru gürültü adam başka bi yerin polisi görev yeri degil mahkemeye sevketmiş adama gülerler be

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

başka bi ihtimal mesela lacak kişi polisleri aradı gelin bu adama ceza yazın dedi sende oturdun polislerimi bekledin gelsin ceza yazsın diye elin armutmu topladı o sırada bas git
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 16.04.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcular birbirini sever nasıl olmuş bende anlamadim.ceza olayı hikaye olabilir ilgiç ve çelişkili bir olay Şok oldum Şok oldum İstemiyorum İstemiyorum Şok oldum Şok oldum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şans seni tam 12'den vurmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal