Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Majesty125 LTD '05

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Majesty125 LTD '05

Yamaha Majesty125 LTD '05

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umit0
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.03.2005 - 22:56    Mesaj konusu: Yamaha Majesty125 LTD '05 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar ben biraz once gordum belkide Turkiye'de olmadıgı icin daha once bilmiyordum ama gercekten cok guzel bir orta sınıf scooter.Belkide aranızda bilen cok kisi vardı ama bilmeyen varsa diye sizlerle paylasmak istedim iste Majesty125 LTD 2005 ;

Butun Delilere saygılar...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.03.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel görünüyor.türkiyede 5000ytl den aşağı satılmaz bence.paylaştığın için teşekkürler
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dinoman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 25.03.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh yaramı deştin bende alıcam ama türkiyede 180 cc ve 400 cc leri var
6950 ytl 180 cc si kısmetse kasım alıcam Ağlıyorum Ağlıyorum
turkbone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.03.2005 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180 liği gerçekten çok performanslı bir makine ,Yamaha bu işi biliyor birde fiyatlarını bize göre düzenlerse......

S.Murat DEMYRAL
Arh.pozitif (+)
Başa dön
turkbone Çevrimdışı turkbone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal