Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 390 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 16.04.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Evet tatlı alıp geliyorum hade gelince görüşürekk _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 16.04.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
Köfteleri sucukları vede PASTA ve TATLILARI yedik afiyet olsun Fotoları bekliyoruz. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 17.04.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
Benim Kalan tulumbaLarı kim yürüttüü _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Tarih: 17.04.2008 - 01:10 Mesaj konusu:
Kenan_cbc demiş ki:
Benim Kalan tulumbaLarı kim yürüttüü
senin artan tatlıları oto park bekçilerine verdik onlarda sevindi sayende onlarda kısmetlerini yediler MD sayesinde
çok güzel bir toplantı gece oldu yeni gelen arkadaşlarda renk kattılar sözlerinde durup kurallara uyup tatlıları pastaları getirdiler tatlıya boğulduk şu volkanrr ve hıztutkunu sayesinde yakında mide fesatı olacam yaa onlarla iddialaşmaktan dolayı sonrada of off kıvranıyoruz toplantımız oldukça kalabalıktı hoş sohbet neşeli geçmiştir herkese ayrı ayrı teşekkirler sevgiler
bu arada kaşla göz arasında yine hıztutkunu sakladığımız tatlıları bulup getirmiştir şu adam askere gitsede kurtulsak yaa anında tatlıları götürüyor buluyor nedir bundan çektiğim
En son tamero tarafından 17.04.2008 - 01:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 17.04.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
Kenan_cbc demiş ki:
Benim Kalan tulumbaLarı kim yürüttüü
senin artan tatlıları oto park bekçilerine verdik onlarda sevindi sayende onlarda kısmetlerini yediler MD sayesinde
auhauha Afiyet Bal şeker fln yane _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 12, 13, 14
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız