Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 600 f almayı düşünüyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 600 f almayı düşünüyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:13    Mesaj konusu: cbr 600 f almayı düşünüyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 600 f takıldı bu aralar kafama 10milyar civarı temiz kazası olmayan motoru arıza yapmıyacak çok zor şartlarda kullanılmamış bir motor varmıdır
düşünüyorum ya internetten youtubeden izliyorum motorlara acımıyorlar gerçekten motorun canını alıyorlar korkmuyor da degilim aslında bu korku 2 el motorlarda mevcut sıfır almak en iyisi fakat imkan söz konusu
2el 10 milyara cbr 600 mü alsam yoksa 10 milyara daha küçük hacimli sıfır ayarında başka bir motor mu alsam
tabiki aradıgım biraz adranelin ani ivmelen me
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahı 10 mılyara guzel bır motor alıcagın kesın be kardeş sıfır orayı veya f600 olayı sana kalmış bu dakıkadan sonra bırazda keyıf mesellesı o paraya guzel bır naked da alabılırsın Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temiz,kazası olmayan motor bulmak pek kolay diil malesef.Eğer ben bu yaz patlamazsam sezon sonunda benden alırsın 600 F'i Dil çıkarıyorum

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOZ79, aman sen patlatma da gerisi mühim degil
Başa dön
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Temiz,kazası olmayan motor bulmak pek kolay diil malesef.Eğer ben bu yaz patlamazsam sezon sonunda benden alırsın 600 F'i

ALLAH KORUSUNNN kazasız belasız Bravo Bravo Bravo kardesim sen de 10 milyara cok guzel bı motor alabılırsın bence pesınat ver onu gerisini taksite gır sıfır olsun temız olsun tapi imkan varsa şimdiden hayırlı olsun

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 17.04.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.el yorulmamış zorlanmamış bir alet bulmak bence pek mümkün değil,çünkü usta birinden alsan kesin limitlere sokmuştur,acemi biri ise dengesiz kullanmıştır yani 2.el ben hiç bir zaman tavsiye etmem ve her zaman taksitle kredilede olsa sıfır almakdan yanayım Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzerimde ki motor hastalıgı ne zaman geçecek her gördügümde gözüm kalıyorrrr geçen zx12 bindim aman allahım 200 ile giderken gaz açtım motor patiye kardı
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 17.04.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOZ79 demiş ki:
Temiz,kazası olmayan motor bulmak pek kolay diil malesef.Eğer ben bu yaz patlamazsam sezon sonunda benden alırsın 600 F'i Dil çıkarıyorum

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0 demiş ki:
üzerimde ki motor hastalıgı ne zaman geçecek her gördügümde gözüm kalıyorrrr geçen zx12 bindim aman allahım 200 ile giderken gaz açtım motor patiye kardı

Bu hareketi yapacak kadar tecrüben varsa bize neyi soruyorsunki?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 17.04.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim CBR 600F de ikinci el...
önceden kadin sürmüş sonradanda bir türk arkadaş almiş ona hizli gelmiş...
Her ikiside motorsikleti az kullanmiş.. ucuza benim oldu. Delirdim
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blt69 demiş ki:
acun0 demiş ki:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum boyle cins arkadaslar asla yok olmucak İstemiyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy demiş ki:
blt69 demiş ki:
acun0 demiş ki:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum boyle cins arkadaslar asla yok olmucak İstemiyorum

ama arkadaş birasda dogru söylüyor!!! niye dersen daha önceden cc si beygiri önemli degil bir motor sahibi olmuşsan ztn bir motorcu çewresine ister istemez sahip olursun!! burası çok önemli çünki bu çewre aradıgın motoru ztn sana bulur, bulunmasada sen buldugun motoru güwendigin motorcu bir arkadaşına gösterir alırsın.. arkadaş bu lafı söylerken şu yöndende doru sölemiş 200le patinaj çektirebilen(çekermi bilmem) arkadaş belli bir tecrübeye sahiptir bu tecrübe motorcu demektir motorcu adam sadece motor sürmez bakımını yapar lastigine ne hawa basılır bilir garip ses geliosa sorunu bulmasada bunun burasından ses geliyo der.. ukalalık gibi anlaşılmasın ama arkadaş birasda haklı.. artı 600f performansından etkilenen insanın zx12ye oturmaması gerek die düşünürüm.. yanlış anlaşılmasın 600f alınabilcek en gsl makinalardan biridir.. daha önce deneyimi yoksada bunla başlamak onun seçimi ama dikkatli olsun hızlı bir makina..
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Can_A_waR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/search.php?sKlasik=1&b[subcategories_also]=1&b[aramabolge]=&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[detay_266]=&b[detay_267]=&b[detay_1331][0]=&b[detay_268_min]=&b[detay_268_max]=&b[detay_269_min]=&b[detay_269_max]=&b[detay_271]=&b[detay_2774]=&b[detay_272]=&b[ilantarih]=&b[search_text]=&b[whole_word]=1&b[sort_field]=price&op[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_order]=asc&c2[]=11748&c=11748&b[page]=3 dostum bi bak istersen Bravo
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing istemiyorsan bence F yerine naked al!! Yok racing diyorsan RR al kafan rahat binersin.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.04.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0, fiyatı birazdaha yükseltrsen bizimkini veririz sana 12000 Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal