cbr 600 f takıldı bu aralar kafama 10milyar civarı temiz kazası olmayan motoru arıza yapmıyacak çok zor şartlarda kullanılmamış bir motor varmıdır
düşünüyorum ya internetten youtubeden izliyorum motorlara acımıyorlar gerçekten motorun canını alıyorlar korkmuyor da degilim aslında bu korku 2 el motorlarda mevcut sıfır almak en iyisi fakat imkan söz konusu
2el 10 milyara cbr 600 mü alsam yoksa 10 milyara daha küçük hacimli sıfır ayarında başka bir motor mu alsam
tabiki aradıgım biraz adranelin ani ivmelen me
Vallahı 10 mılyara guzel bır motor alıcagın kesın be kardeş sıfır orayı veya f600 olayı sana kalmış bu dakıkadan sonra bırazda keyıf mesellesı o paraya guzel bır naked da alabılırsın
Temiz,kazası olmayan motor bulmak pek kolay diil malesef.Eğer ben bu yaz patlamazsam sezon sonunda benden alırsın 600 F'i
ALLAH KORUSUNNN kazasız belasız kardesim sen de 10 milyara cok guzel bı motor alabılırsın bence pesınat ver onu gerisini taksite gır sıfır olsun temız olsun tapi imkan varsa şimdiden hayırlı olsun _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3012 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 17.04.2008 - 09:38 Mesaj konusu:
2.el yorulmamış zorlanmamış bir alet bulmak bence pek mümkün değil,çünkü usta birinden alsan kesin limitlere sokmuştur,acemi biri ise dengesiz kullanmıştır yani 2.el ben hiç bir zaman tavsiye etmem ve her zaman taksitle kredilede olsa sıfır almakdan yanayım _________________ ––––•[Çanakkaleli]•––––
üzerimde ki motor hastalıgı ne zaman geçecek her gördügümde gözüm kalıyorrrr geçen zx12 bindim aman allahım 200 ile giderken gaz açtım motor patiye kardı
Temiz,kazası olmayan motor bulmak pek kolay diil malesef.Eğer ben bu yaz patlamazsam sezon sonunda benden alırsın 600 F'i
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
üzerimde ki motor hastalıgı ne zaman geçecek her gördügümde gözüm kalıyorrrr geçen zx12 bindim aman allahım 200 ile giderken gaz açtım motor patiye kardı
Bu hareketi yapacak kadar tecrüben varsa bize neyi soruyorsunki? _________________
Tarih: 17.04.2008 - 17:51 Mesaj konusu:
Benim CBR 600F de ikinci el...
önceden kadin sürmüş sonradanda bir türk arkadaş almiş ona hizli gelmiş...
Her ikiside motorsikleti az kullanmiş.. ucuza benim oldu. _________________ Yılın Videosu
Bu hareketi yapacak kadar tecrüben varsa bize neyi soruyorsunki?
Bu hareketi yapacak kadar tecrüben varsa bize neyi soruyorsunki?
boyle cins arkadaslar asla yok olmucak
ama arkadaş birasda dogru söylüyor!!! niye dersen daha önceden cc si beygiri önemli degil bir motor sahibi olmuşsan ztn bir motorcu çewresine ister istemez sahip olursun!! burası çok önemli çünki bu çewre aradıgın motoru ztn sana bulur, bulunmasada sen buldugun motoru güwendigin motorcu bir arkadaşına gösterir alırsın.. arkadaş bu lafı söylerken şu yöndende doru sölemiş 200le patinaj çektirebilen(çekermi bilmem) arkadaş belli bir tecrübeye sahiptir bu tecrübe motorcu demektir motorcu adam sadece motor sürmez bakımını yapar lastigine ne hawa basılır bilir garip ses geliosa sorunu bulmasada bunun burasından ses geliyo der.. ukalalık gibi anlaşılmasın ama arkadaş birasda haklı.. artı 600f performansından etkilenen insanın zx12ye oturmaması gerek die düşünürüm.. yanlış anlaşılmasın 600f alınabilcek en gsl makinalardan biridir.. daha önce deneyimi yoksada bunla başlamak onun seçimi ama dikkatli olsun hızlı bir makina..
Tarih: 17.04.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
Racing istemiyorsan bence F yerine naked al!! Yok racing diyorsan RR al kafan rahat binersin. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
acun0, fiyatı birazdaha yükseltrsen bizimkini veririz sana 12000 _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız